Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Publicat el 20 d'agost de 2010

han tornat

Han tornat, les formigues han tornat. Potser hi eren fa temps i no les havia vistes. Potser ens han observat i conèixen els nostres horaris, i només ixen quan no hi som. Potser si hui no m’haguera quedat a casa i no m’haguera acatxat a recollir un paper que m’havia caigut, no les hauria vistes. Rogetes, com els altres anys, crec que una miqueta més grosses que l’any passat, mengen millor enguany? no ho vull ni pensar. Les he matat, a totes. Guerra química. Sense pietat. Sé que n’hi ha moltes més, cal no oblidar que elles han rebut instrucció militar, que en són moltíssimes i estan disposades a morir per un trosset de llavor de carabassa torrada (les de hui han mort per això). A voltes m’imagine l’esquelet de l’edifici poblat amb un exèrcit nombrossíssim i disciplinat, amatent, esperant la casa buida per entrar, com si fóra sa casa. Però enguany tornaré a vèncer, tinc un arma secreta (com tot general com Déu mana) i pense continuar usant-la quan siga menester, à la guerre comme à la guerre, es diu Insektil (paraula) i és un insetticida piretroide microincapsulato a base di cipermentrina. Poca broma.
Ara sé que hi són i sé per on vénen, no passaran. 



  1. Ahir vaig veure la primera formiga de l’estiu. Em pensava que les havia exterminat totes i ja veus. No sé perquè han trigat tant aquest any. Serà una nova estratègia bèlica?

  2. Si necessites ajuda, ací estic jo!. De xicoteta (i no tan xicoteta) afagava una xeringa plena de aigua i abocava l’aigua dins el formiguer amb força. Hi havia alguna que aconseguia eixir però la majoria morien ofegades. Quina crueltat!.Ara jo no ho faig (encara que a voltes…), i li dic al meu fill quan intenta fer-ho, que això no està be. Pobres formigues!!!!!!!!

  3. Això us passa per ser una colla de descreguts, segur que vau escombrar en Divendres Sant! i tothom ho sap això, si s’escombra en dia sagrat la casa se t’omple de formigues. Aix!

    Hola! Clídice ataca de nou! Petonets 🙂

  4. Ho he passat d’allò més be llegint-vos a tots. No és per desanimar a ningú, però encara no han arribat les voladores, amagades a les fresques canonades i als desaigües.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent