Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Publicat el 8 de març de 2010

colpet

Segurament el que han fet no és un colp d’estat, però és una ganivetada a l’estat de dret, una més, aquesta volta al cor.
Han modificat la llei electoral amb un decret (i això està explícitamet prohibit a la Constitució), però és que a més ho han fet en plena campanya electoral, a quinze dies del vot. És com si a la meitat d’un partit de futbol, l’amo del camp, de la pilota i dels àrbitres canviara les regles. El missatge és claríssim, poden fer el que vulguen com i quan vulguen, passant-se les lleis pel forro. Si jo fóra l’oposició em retiraria de les eleccions, són eleccions il.legals. Molt trist.
Cal dir que la gent s’ha tirat al carrer per protestar, feia temps que no passava. Només em queda l’esperança que aquesta volta el seu electorat els castigue, i reconec que ho espere, no aprendré mai. 



  1. … a Piazza Farnese estan de festa de les dones (amb cantatrius entre discurs i discurs i bufé parat en unes tauletes per al berenar final) a benefici de la senyora Polverini.
    Quant a l’altre, com deia una altra María en un altre lloc, l’oposició, diria jo, ni hi és ni l’hi esperen.

    I al teu parer, quin paper ha fet Napolitano en tot este sainet? He llegit de gent que milita en el PD que no hi són gens contents i que l’han pres d’objecte principal de les crítiques, però, tot plegat, em sembla que l’oposició hauria de fer la seua pròpia crítica i, en acabant això, preocupar-se si fóra el cas de l’actuació del President de la República.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent