Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

star

Demà passat, dijous 18 de febrer, a les 21.45 (a Valencians pel món, a Canal 9) començarà la meua nova carrera de star mediàtica. Dijous a Canal 9 el normal (per dir-ho d’alguna manera) i no sé quin dia a l’internacional, en quan ho pengen al web, que serà quan jo ho podré veure, avisaré. Com que jo no ho veuré i vosaltres sí, bandidos, agraïria crítiques, comentaris, xafardeigs i el que siga menester (amb pietat, que és un debut). Tinc molta curiositat de veure quins deu minuts han decidit emetre, com ho han muntat i quina Roma ensenyaré.

Cal dir que, com tots els membres de l’star system televisiu sabem, la tele engreixa, envelleix, fa semblar més baixeta i canvia la veu. Ara supose que necessitaré un agent (o mànager, com es diga) que s’encarregue dels meus assumptes en el show business, de gestionar contractes, negociar catxets i contractar guardaespatlles i eixes coses. Als periodistes que em vulguen entrevistar ja els dic ara que jo no parle de la meua vida privada, que si m’han d’esperar a la porta de casa per fer-me fotos que vigilen, que ací els cotxes van com bojos, i que la meua presumpta història amb Johnny Depp és pura invenció, som només amics. 



  1. Jo vull ser la teua mànager!!, la meua comissió ja la pactarem més endavant. Jo estic fent un treball important ací al meu poble, crec que ja he dit a tothom que la meua amiga Maria eixirà a la televisió dijous.

  2. Hummmm: estic disposat a vendre un munt d’exclusives. No és una amenaça, es clar. És com funcionen les coses en aquest país (veus per on jo de la suposada aventura amb Johnny Depp tinc proves).
    A les 21.45 de dijous estarem davant de la tele (TDT) i en farem la crònica en viu…

  3. … jo puc fer-li tarifa d’amic com a traductor-intèrpret(-massatgista): ‘dos por el precio de uno, no hay dos sin tres’!

    PD: Mitja comarca del Camp de Túria estarà enganxada a CanalCou. Vixca la nostra presidenta mediàtica!

  4. Jo sol·licito la feina de confident de l’estrella: carregaré amb el teu pomerània, t’aproparé els marrons glacés i t’allargaré els kleenex quan pateixis una crisi nerviosa. Com a pagament em conformaré a seure als teus peus.

  5. ja no m’han deixat cap paper. Bé, si, puc ser l’amiga fidel, lletja i envejosa que sempre besa els peus de l’estrella? (vigila, que aquestes sempre surten per peteneres ^^) a veure si ho enganxo 🙂

  6. Rogeta, no sé si ho has vist però ja ixes en l’avanç del web del programa: està completament enamorada de la ciutat del Tíber. Amb ella passegem
    per la Roma més singular i ens parem al Ghetto per a descobrir una
    sorpresa amb gust valencià…

  7. De momentet, i només veient el trailer, sembla que la cosa porta un “basso ostinato”: que els italians ens passen la mà per la cara alhora de festejar les moces. Anem bé… ;-P

  8. Maria, bona vesprada:
    No ens coneixem, encara que jo un poquet a tu sí. Esta nit surts per Canal 9 i jo sóc l’encarregada de subtitular el programa per als sords. Buscant el nom d’una plaça que anomenes t’he trobat i m’ha fet molta gràcia! Li comentava a la meua companya que tu havies ensenyat la teua parellla, Fabrizzio, a parlar valencià. Ens hem quedat encantades amb la teua entrevista! Moltíssimes vegades no és així com els valencians ens comportem envers la nostra llengua!
    A més, acabo de descobrir el teu blog.
    Una abraçada!
    Patri

  9. Enhorabona! Tot un luxe de guia turística per Roma. Un valencià preciós i meravellós i el teu home un sol de xic i el seu valencià magnífic.

    T’hem vist ma filla na Beatriu i jo i s’ha quedat escoltant-te fins al final i gràcies a tu hem conegut un bocí de Roma.

    PD. El pèl color assafranat espectacular.

  10. vull continuar essent la teva amiga i veure’t prest. M’ha trucat na Roser i he vingut a guaitar. No ho saben els altres però he tingut el privilegi de passejar amb vosaltres com a guies ‘very’ especials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent