Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

acudit

La Lega Nord de Trent proposa: sotmetre sistemàticament a tots els emigrants a exàmens psiquiàtrics perquè diuen que massa voltes el emigrants, legals o no, tenen seriosos problemes sanitaris o psiquiàtrics, amb greu perill de contagi o per la incolumitat dels desafortunats que hi puguen entrar en contacte fortuït.

Supose que la notícia podria donar per a una entrada gracioseta, però no m’ix, ho he intentat i no li trobe la banda graciosa, ho sento.



  1. com diu l’Allau, imagino que, a l’igual que la nostra consellera Geli es va vacunar de la grip A, els senyors (i senyores) aquests feixistes, el primer que faran serà passar ells les proves no?

  2. Supose que el COPI (Col·legi Oficial de Psiquiatres d’Itàlia) es deu està fregant les mans. El pas següent, estimats col·legues de la Padània, és el que ja fan alguns zoos d’arreu: apadrineu un emigrant -com si fos un lèmur- i acompanyeu-lo al psiquiatre. Es tracta de donar bon exemple, no?.

  3. Bé, no se com es poden contagiar les malalties psiquiàtriques. Però les malalties físiques si que ho poden fer i de fet és un argument recurrent entre els xenòfobs. L’argument és que si nosaltres anem a segons quins països ens hem de vacunar de tot i en canvi els immigrants il·legals no ho fan.
    Bé, el risc existeix i és fàcil donar la volta a la demagògia: Aquest fet e´s un argument per a que no hi hagi gent “il·legal” i que tothom estigui vacunadet i atés a la sanitat, no?

    És com allò tan demagogic de l’immigrant que treballa en negre i te dret a serveis pels quals no paga i que arribarà un moment que no hi haura prou calers per a tenir serveis per a tothom. Coi, doncs que s’obligui a qui el contracta a que el legalitzi i així treballarà en blanc i pagarà impostos, no?. Però és més fàcil dir que aquesta gent ha d’anar fora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent