Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

el meu capità

O Captain! my Captain! rise up and hear the bells

La primera volta que van usar la veu de Billie Holiday ja em va saber greu. Amb Leonard Cohen o la presunta veu de Cortázar em van tocar la moral, molt. Crec que tots tres eren anuncis de cotxes.
Però açò em pareix una espècie de sacrilegi contra una cosa que no sé com es diu . Usar la veu de Walt Whitman per vendre texans potser és massa, o no?
Potser no, potser és just i normal, però a mi em torba.

(Per cert, a la foto que he posat es pareix una miqueta a Marx i una miqueta a Garibaldi, en més guapo)



  1. Vàrem créixer amb ell entre d’altres. Per cert demà entre 16 i 17 en Vicent Partal volia connectar amb tu per parlar de la nostra amistat amb na Xesca i els blocs. Digues-li coses si ho trobes i pots.

  2. Jo no venia a fer cap clam perquè no tinc molt clar que estiga d’acord amb el que t’enfurisma (ni que no ho estiga). Entre que m’arregle l’opinió i no me l’arregle, jo volia deixar-te el teu periquito preferit en cos mortal de paraula, amb la solidaritat de l’orellut que vaig ser abans que m’arreglaren (les orelles; la resta no té remei).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent