Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Publicat el 4 d'agost de 2009

buida

Està buida, quasi buida, vas a veure a un i diu que ha marxat de vacances, vas a ca l’altra i no hi és, toques a la porta d’aquell i no contesta. A voltes tinc por d’encendre l’ordinador i veure passar pel monitor les boles de pols i branques arrossegades pel vent, com a les ciutats fantasma de les pel·lícules de l’oeste. Si aquesta fóra una xarxa seriosa faríem torns i organitzaríem les vacances de tots els blocaires per deixar sempre algú de guàrdia.

M’enyore d’un fum de gent que ha marxat de vacances, a banda dels que han marxat els que quedem estem poc productius, serà la calor i potser també que ve menys gent de visita, clar, com estan tots de vacances.

A més el forn i el quiosc de baix de casa també han tancat.



  1. Per ací al barri no tant, encara que enguany hi un bar a la placeta que ha posat cadires i taules fora; i el super no tanca, i encara ja prou moviment … però si vas a l’altra banda de carrer, gent benestant, buida, buida, buida ……..
    Els blocaires no som gent seriosa, Marieta, ja ho saps ……. 

  2. Encara queda força gent per aquí i, si no és suficient per fer-te companyia, potser serà un bon moment per investigar i descobrir nous blocs d’aquells que, com algunes farmàcies, estan oberts tots els dies de l’any.

  3. No voldria pas que et sentissis soleta, amb un bloc tan glamurós i uns amics i lectors tan fidels, som com les cares de la lluna sempre tornem… de vegades ens fem l’interessant i només mostrem un bocí… N’E. ve a Roma la podràs abraçar de bon de veres. Una besada ben plena ( antídot de la buidor)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent