Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

meteorit

Que les gravacions de les converses de Berlusconi amb la meuca publicades per ‘fascicles’ tenen al país entretingut amb la calda que fa és fàcil d’entendre. El que no s’esperava ningú és que pogueren interessar tant a la comunitat científica. Resulta que en una de les gravacions, on Berlusconi li ensenya un vídeo-promoció de la seua vil·la a Sardenya explica el que es va veient al vídeo, el que ha fet saltar les alarmes ha segut que li explica que van descobrir ‘sota d’ací’ trenta tombes fenícies del 300 a.C.
Si és veritat i no és un dels deliris del megalòman, es tractaria d’una dada importantíssima ‘per l’estudi de l’expansió fenícia a Sardenya’ diuen els arqueòlegs, que pensaven a un orígen grec i no fenici-púnic de la zona.
La Soprintendenza dei Beni archeologici i els Carabinieri del Nucleo per la tutela del Patrimonio Culturale diuen que no en saben res, que ningú els va comunicar la troballa. L’oposició ha demanat que comparega al parlament el ministre de cultura que, com explica Berlusconi a la gravació, ‘el tornen boig els gelats de la gelateria de la vil·la’, construïda justet a sobre de les tombes fenícies.
Sort que quan explica que té dos meteorits, tothom ha entés que volia dir megàlits, dues rialles i au. Si no, encara hauríem mobilitzat fins i tot la NASA.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent