Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Publicat el 26 de maig de 2009

Roma blaugrana!

Sí, sí, sí. Ja es nota pel carrer, la culerada ja comença a omplir el centre de Roma, molts grupets amb samarretes del Barça i banderes (i japonesos, molts japonesos del Barça).
El centre ja està ple de policia i a les parades on venen els colossei en miniatura i els rosaris beneïts ara venen també samarretes del Barça i del Manchester autèntiques, autènticament made in Napoli.
Els romanistes i els romans en general van amb el Barça, per simpatia i perquè els hooligans anglesos són especialistes en muntar canyarets cada volta que venen (i perquè el Manchester li va fer set gols a la Roma fa dos anys i encara cou). L’Ajuntament de Roma ha publicat un opuscle amb informació i consells per als afeccionats dels dos equips en anglès i en català.
Si algú pensa vindre sense entrada jo li recomanaria que no intente arrimar-se a l’estadi i que evite el centre (esperen a deu mil tifosi del Manchester sense entrada que acabaran a Campo de’ Fiori borratxos com un cep), jo me n’aniria a San Lorenzo o a Testaccio a veure el partit a un bar, tranquil·lament, allà els anglesos no aniran i a tots els bars n’hi haurà futbol i romanistes.

Me porto er Barça ner core (traducció al romà de Porto al Barça dins el meu cor)



  1. Els teus suggeriments, com sempre, pràctics, i molt assenyats. San Lorenzo i Testaccio; ja ho he dit a amics que viatgen a Roma sense entrada.
    Me porto er Barça ner core. 
    Bon dia ! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent