Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Publicat el 9 d'agost de 2008

olímpicament

No vaig veure la cerimònia d’inauguració dels jocs olímpics, he sentit que va ser espectacular, pareix que no es veia una cosa tan bonica des de Berlin 1936. Pareix també que ací dalt ha començat un altra guerra, russos i georgians estan olímpicament bombardejant ciutats, hi ha milers de morts i de refugiats, segons els diaris italians aquest matí han bombardejat Tiblisi, segons els diaris espanyols, no. A l’Avui la notícia és xicoteta, sí, la que està baix d’una notícia sobre la maquilladora de Carme Chacón. He posat la tele per veure què i el telenotícies de l’espanyola començava amb una interessant notícia sobre la prova de bàdminton als jocs, l’italià amb ciclisme. Sort de la BBC.
Demà me’n vaig a Castelló una setmana, bon dia a tothom i que no siga res, sobretot per a la gent d’Ossètia, que, acabe de veure a la wiki que té molts noms: La República d’Ossètia del Sud en osseta: ?????????æ ?????? ???????, transcrit Respublikae Xussar Iriston, en uzbek: ?????????? ????? ??????, transcrit Respúblika Iuzhnaia Ossetia i en georgià: ???????? ??????, transcrit Samkhreti Osetia.  



  1. No la vaig veure i ja vaig escriure les raons. Els informatius diuen que va ser molt espectacular i no sé quantes coses més. Cert, cal llegir i veure la BBC on pots anar sabent què passa al món ( les fotografíes d’Ossètia esgarrifen) o en el meu cas als diaris i els blocs birmans, encara que acabo de saber que ha passat un cicló per el nord de Viêt Nam, a Lao Cai i Sapa i ja han mort seixanta-sis persones i més que en trobaràn enterrats en el fang. Tinc amics/coneguts que viatgen per aquell país i anar a Sapa és molt freqüent. No tinc notícies encara. Diuen que Georgia es vol retirar dels Jocs Olímpics.

    Bon viatge a la terreta i una ulladeta a Santa Llúcia …..
  2. i és que la noti de la Chacón, que trobo escandalosa, l’has llegida un dissabte, a pocs mitjans i ja no se’n parla més. També és cert que hi ha d’altres coses molt més importants i urgents de què parlar, però qui furta un ou, furta un bou… I la vanitat mai no troba aturall… Per cert, has vist el viratge editorial de RaiTre? (!!!???)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent