la dona del pescador

marc teixidor | l'escala | l'empordà

7 de desembre de 2007
2 comentaris

Petita Crònica d’un exel.lent seminari (2)

Dimecres al matí vaig anar a esmorzar al bar de davant la Facultat de Dret de la UPC. En Luís, el propietari, no estava d’humor. Feia dos dies que esperava diversos barrils de cervesa i quan va arribar el repartidor van baixar tots els sants del cel. Jo somreia, d’amagat, escoltant les excuses del "sr. Cruzcampo". Vaig fer el cafè i les porras tot pregant que el dimecres fos la meitat d’interessant que el dia anterior.

Dimecres, en Daniel Ureña disparava primer. En Daniel és un home clarivident que domina la videopolítica com poca gent en aquest país. De l’interior del seu Mac van sortir els 10 manaments de la videopolítica. "Amaràs a youtube sobre todas las cosas", video-magister dixit. Posteriorment, va prendre el relleu Roberto Izurieta. Esperava la seva ponència amb candeletes perquè l’havia llegit, però mai l’havia escoltat. El professor Izurieta va exaltar la proximitat, el tu a tu en tots els àmbits de la comunicació política. Una conferència didàctica, divertida i terrenal.

Abans de dinar li tocava el torn a Luís Arroyo, co-autor d’un llibre indispensable: "Los cien errores de la comunicación de las organizaciones". La seva intervenció va ser molt entretinguda doncs complementava la part més teòrica amb exemples, que tots coneixíem, del govern de l’Estat.

I a la tarda va arribar l’autèntica sensació del seminari: Jaime Duran. Amb aspecte de bona de persona, Duran va donar tota una lliçó d’estratègia a llarg termini, de mètode i d’humor amb la campanya de Mauricio Macri, alcalde de Buenos Aires, com a fil conductor. Genial.

Per tancar el seminari, el front-liner de Mas Consulting a USA, César Martínez repassava que havien donat de si, fins aquell moment, la carrera a la presidència dels Estats Units i petrificava als nostres caps un axioma per comprendre-les: Piensa en las elecciones 1952.

Així va passar el seminari. Però no tot! En la propera i última entrega, les bambolines del curs: anècdotes, amics, xofers i altres espècies.

*Si voleu saber més coses sobre el seminari, no us oblideu de visitar:

Xavier Peytibi: e-xaps, partidos políticos e internet

Pau Canaleta: l’Estratega

Mas Consulting: comunicación electoral

  1. ei primu, això fot goig! sembla que finalment aquest blog agafa la força política i esclaridora que tots/es esperavem….jjejjee

    apali   segueix així!

    SALUT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!