L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS

Redòs per a la serenitat municipal

13 d'octubre de 2008
Sense categoria
6 comentaris

AIXÒ ÉS TOT QUANT SOM

Almenys, és l’únic que, els qui suposadament representen els nostres interessos, han resolt que figuri que som. No sé si tots els habitants de les Illes Balears s’hi identifiquen, però no veig que reclamin, la majoria. En conseqüència, és molt natural que els governants actuïn d’aquesta manera. Amb la mateixa, passen els topònims per l’adreçador estatal, i Eivissa es transforma en l’acte en IBIZA sense fer represa. Automàticament i directa. 

És la imatge de nosaltres que, amb els nostres diners (amb diners públics, val a dir) promocionen a l’exterior i la imatge que circula homologada de tots nosaltres, la mateixa que tenen els clients que han comparegut a pondre als amarridors de la oligarquia hostalera. Així, quan circulam per un passeig que la població ha subvencionat a la indústria turística en companyia d’un gos que està en regla, du totes les vacunes i el treuen amarrat amb una corretja que no permet desplaçaments radials de més d’150 cm enrevoltant els genolls de la seva propietària, si la sola existència d’aquest gos molesta un guiri (cal descartar qualsevol altra contingència atès que el gos, encara que en tingués ganes i quantimés, motius, com és el cas, no li podria mossegar): un guiri al qual una setmana d’estatge aquí li ha costat com a mínim tres vegades menys del que costa aquest mateix estatge a la propietària del gos a casa seva aquí mateix, és automàtic arribar a la conclussió (i no és la primera vegada que ho pens) que me convé liquidar la barraca i fixar la meva residència en un hotel fent de guiri, just que sigui per poder putejar els quatre desgraciats que encara visquin en cases particulars de la zona costanera. És que no em vull fer més mala sang donant voltes al pensament que un pocavergonya que a casa seva deu fer de maquillador de dones assassinades, en algun dispòsit de la Morgue del seu districte, només de veure el meu gos faci el fet de tòrcer una tovallola mullada.
          Com que aquí no respecten cap dret dels autòctons, crec que també serà més humà dur el gos a la canera. Que el sacrifiquin. Almenys haurà acabat de patir pel fet d’haver nascut aquí i d’estimar la seva terra.

  1. Trencar-li el coll al turista i deixar-lo per a Self Service de les mosques.

    El que passa és que hi ha diverses humanitats i diverses bestialitats. I en el batillum anem sobrevisquen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!