Entre el Túria i el Ridaura

el bloc de vicent

Els cucs de seda, de Joan Francesc Mira.

Una petita joia com aquesta val la pena llegir-la. Potser m’estime massa el meu país, la meva gent, i no soc objectiu al dir tot açò, però aquestes petites narracions curtes encapçalades amb versos de Vicent Andrés Estellés m’han agradat molt, i m’han recordat, que malgrat les penúries de la dictadura, el meu país continua ben viu. O més recentment, encara continua viu malgrat els darrers governs que han intentat anul·lar-nos com a poble.
CAM03294


  1. Hola! Com va? Primer de tot, gràcies pel teu blog. Estic buscant llibres i textos de literatura valenciana, per aprendre, i en un futur, no molt llunyà, potser poder presentar-me a alguna prova. Soc un home murcià.

    He trobat la teua pàgina arran d’un petit curs de valencià que hi ha en youtube. En un capítol es parla d’aquest llibre. Resulta que hi ha algunes frases que no entenc molt bé i la veritat és que em pose una mica nerviós quan em succeeix açò.

    M’agradaria moltíssim llegir el llibre o, si més no, saber exactament que es diu en la pàgina de youtube.

    A hores d’ara no tinc un clau per a poder comprar cap llibre i tampoc no conec ningú que puga donar-me un poquet d’ajut.

    Moltes gràcies.

    Tonet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.