Generació...

Publicat el 14 de maig de 2009

Alerta amb les provocacions.

El sr Joan Julivert es queixava aquest matí al programa els matins de TV3, dels aldarulls en la celebració de la victòria del Barça. Deia mes o menys que deshonraven la memòria dels qui històricament  varen cridar “a las barricadas” i “no passarán”, amb aquesta queixa recuperava com a crític i bon pensador els eslògans dels que en altre temps varen ser, revolucionaris i resistents, tot plegat demanava ma dura perquè no el deixaven dormir.

Que va passar ahir? doncs quan els ben pensants varen decidir acabar amb la festa i que ja n’hi havia prou, van decidir acabar-ho de cop, van desallotjar salvatgement els 45.000 seguidors, provocant amb aquesta neteja, com és veu en els vídeos, la reacció dels que eren allà.
Va ser un desallotjament a traició, van avisar, però la majoria no s’en va adonar sinó per l’allau de corredisses i cops de pilota de goma que rebien llençades pels mossos, anti-avalots cada vegada més fatxendes.
Ja es va veure per les manifestacions anti-Bolonya, on van enviar els mossos en pràctiques, ahir ara ja sabien el què feien, posar en practica el què havien aprés.

la notíciaQuatre provocadors?

 Alerta amb les provocacions, dels anti-avalots, és clar!



  1. Jo era a Canaletes, i els mossos es van passar tres pobles. És cert que hi havia festa, xerinola i aglomeració de gent, però res d’agressivitat i ganes de destrossar la ciutat. Si la Rambla va quedar feta una braga va ser pel culpa de l’actuació dels mossos i, si de cas, de la reacció ‘lícita i lògica’ que van provocar en alguns dels seguidors. Saura dimissió!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per romanidemata | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent