6 de març de 2007
Sense categoria
0 comentaris

Nova Orleans, aquest dijous a la Sargantana

El Blues i Ritmes 2007 comença aquest dissabte, 10 de març, amb l’actuació d’una autèntica llegenda de la música negra, Allen Toussaint. El pianista, vocalista i productor està considerat un dels grans mestres del soul, i és l’artífex de l’anomenat so Nova Orleans. Toussaint actua en exclusiva per al Blues i Ritmes a l’estat espanyol i és la primera vegada que aquest intèrpret toca al nostre país.

Aquesta actuació ve acompanyada d’una activitat paral·lela: la xerrada ‘ALLEN TOUSSAINT I EL NOVA ORLEANS POST-KATRINA’, que tindrà lloc dijous, a les 19.30h, al Cafè de la Sargantana, ens portarà les paraules de Guillermo Soler (Ruta 66) i del melòman Pep Mita. Ells ens parlen de Nova Orleans i del seu passat, present i futur musical. Es dóna el cas que Toussaint és tota una referència a la ciutat de Nova Orleans, i que va ser una de les persones escollides per a la inauguració del super Dome. Aquest 2006 ha editat un disc, en col·laboració d’Elvis Costello, dedicat als estralls de l’huracà.

Es farà una projecció d’imatges comentada. A més, s’aprofitarà per inaugurar la mostra de fotografies sobre les 17 anys del Blues i Ritmes, a càrrec de Jordi Vidal. Es comptarà amb la presència d’un històric del festival.

L’activitat té el suport de Caixa de Sabadell i de la discogràfica Universal.

Més informació, www.ritmeandclub.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!