Gemma Pasqual i Escrivà

@GemmaPasqual

Solidaritat amb Ferran Giménez agredit per defensar un travesti i vexat per la policia per parlar català

Durant la matinada de diumenge uns policies nacionals de Dénia (la Marina Alta) van vexar a Ferran Giménez, professor d’institut, per haver-se adreçat als agents en català.

més…

Ferran Giménez, professor de l’Institut de Secundària Xebic, va presenciar com un grup de joves estava insultant i agredint un travestit a la porta d’un local de copes. Giménez va encarar-se amb els agressors, que aleshores varen atacar-lo a ell, causant-li diferents lesions. El professor va acudir a la comissaria de la Policia Nacional de Dénia, on va saludar amb un “Hola, bona nit”. Parlar en català li va costar un seguit d’insults, segons va denunciar posteriorment Ferran Giménez en el Jutjat. Els agents, l’amenaçaren amb no tramitar-li la denúncia, manifestant que “estamos en España; aquí se habla castellano y punto”. Giménez, ha denunciat també, a més de l’agressió, els cinc agents presents a la comissaria, quatre homes i una dona. Entre altres frases, va escoltar: “Usted es un chulo”, o “¿es tonto o que le pasa?”.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per gemmapasqual | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent