Pols d'estels

El bloc d'Enric Marco

Ecos del Cosmos: Tornar a la Lluna

La Lluna està al cel per arribar-hi. Va ser Kepler qui primer hi anà en els somnis de la literatura fantàstica. Després vindrien els coets, els V2, la guerra freda i el programa Apollo. Després passaren 30 anys sense anar-hi. Però ara l’interés per tornar a la Lluna ha reviscolat. Un munt de nau automàtiques llançades per la NASA, l’Índia, i finalment la Xina enviant-hi el robot explorador Yutu.

Aquest és el huité programa de la segona temporada d’Ecos del Cosmos, que gravem amb la Ràdio de la Universitat de València, MediaUni.

Un programa amb música, molta música. Recordem el grup Sau, i Carles Sabater, amb la cançó Boig per tu, dedicada a la Lluna.

Podcast, Ecos del Cosmos, 14 de febrer 2014

Parlem d’anar a la Lluna, amb somnis literaris o amb tecnologia, des de les V2 per acabar amb el programa Apollo. Continuem amb les renovades ganes de tornar a explorar-la i explotar-la comercialment. Conversem sobre música amb la cançó ‘Boig per tu’ del grup Sau, amb la seua lletra d’amor a la Lluna. I, a més, la nostra secció habitual Actualitat astronòmica i el nostre astroconcurs.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ràdio i televisió per Enric Marco | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent