De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

21 de novembre de 2008
Sense categoria
1 comentari

Aviat seré expresident.

Es viu en un món tan virtual i electrònic que l’arribada a la bústia d’un sobre de paper amb un segell de correus enganxat és motiu de sorpresa. Encara que sigui una carta de l’oficina de l’administrador de finques.

Aviat seré expresident. De la comunitat de propietaris de l’aparcament. Fa dotze mesos vaig rebre’n un altre del mateix remitent on se’m feia saber el meu nomenament, en virtut dels acords presos a la Junta General Ordinària. Se m’acudí posar-m’hi en contacte per donar fe de vida :

Bon dia, sóc Fulano de Tal i em toca el torn de presidència aquest exercici. Vinc per presentar-me i preguntar si he de signar alguna cosa o cal fer algun tràmit .

 -No, no. Nosaltres ens cuidem de tot. Només si hi hagués alguna qüestió judicial ens hauries de signar uns poders.

Glups. No hi ha hagut cap qüestió judicial : no hi ha hagut cap més gestió presidencial. Bon senyal. He pagat els rebuts i quotes que em corresponen i tal dia farà un any. La comunicació rebuda avui parla de la nova junta a celebrar dilluns vinent i el punt dos de l’ordre del dia es refereix a nomenament i renovació de càrrecs. Dilluns acabarà, doncs, aquest mandat i el relleu passarà al següent de la llista.

 La carta rebuda comença així :

 “Benvolguts Senyors :

 Per indicació del Sr. President de la Comunitat, i en virtut del que disposa l’article … bla, bla, bla,…ens permetem de convocar-lo …”

El Sr. President -que sóc jo- no ha indicat res –evidentment- a ningú. Ai, ai, ai. Això del Règim Jurídic de la Propietat Horitzontal ja és ben surrealista, amb aquests presidents de palla que hi fan un paper tan galdós !

 

  1. Felicitats Sr. Sansalvador,
    quan expliqui als seus nets que ha estat PRESIDENT quedaran bocabadats,
    clar que quan detalli de què ho era la seva alegria i admiració es desinflarà.

    Pero de totes totes ho ha estat

    FELICITATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!