Pols d'estels

El bloc d'Enric Marco

Publicat el 17 d'agost de 2013

Programa A Fons: Llàgrimes de Sant Llorenç

Ens acostem a les Llàgrimes de Sant Llorenç o les Perseides, un fenomen que succeeix durant l’estiu, concretament en el mes d’agost. Aprofondim en el seu descobriment, comprendrem per què es produeix, coneixerem algunes de les llegendes que hi ha al seu voltant i ens assabentarem dels millors consells per a veure aquest fenomen de la millor manera possible. Tot de la mà de l’investigador Enric Marco.

A Fons és un programa dedicat a conéixer un tema de l’actualitat de la Universitat de València en profunditat, un espai per a reflexionar sobre diferents qüestions de la institució acadèmica des de tots els vessants.

Programa A Fons: Llàgrimes de Sant Llorenç, 10 d’agost 2013.

Foto d’una perseida del 12 d’agost 2013 a les 2 h (Temps Local). Es veu la Via Làctia davant de la Corona boreal. Foto obtinguda per Joanma Bullón amb l’ajuda d’Emilio Badimón i Ángela del Castillo (Equip de COSMOFISICA) des del CAAT (Centre Astronòmic de l’Alt Túria) a Aras de los Olmos (els Serrans). Punxeu sobre ella per veure-la més gran.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ràdio i televisió per Enric Marco | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent