Pols d'estels

El bloc d'Enric Marco

A Fons: Cometes i astronomia en 2013

Divendres passat m’entrevistà Lorena Hernández per al programa A Fons en la nova Ràdio de la Universitat de València. Sembla que l’arribada en els pròxims mesos de dos nous cometes, presumiblement brillants, a l’interior del sistema solar està aixecant una autèntica polseguera en els mitjans de comunicació.

La ràdio de la Universitat només emet en internet i es poden baixar els postcasts. Forma part de MediaUni, plataforma de la Ràdio i la Televisió de la Universitat de València.

Vos deixe la descripció del programa:

En el programa de hui mirem cap al cel per a descobrir els principals esdeveniments en l’àmbit de l´astronomia d’enguany. Un any que els experts diuen que serà el dels cometes. Però a més, coneixerem quines estrelles podem veure aquest mes de gener. Tot de la mà de l’investigador del Departament d’Astronomia i Astrofísica de la Universitat de València, Enric Marco.

Enllaç al programa:

Ràdio Universitat: A Fons: Cometes i astronomia en 2013

Imatge: El Gran Cometa de 1680 sobre Rotterdam. Els astrònoms utilitzen bastons de Jacob per a mesurar angles. Artista Lieve Verschuier. 1680. Wikipèdia.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sistema solar per Enric Marco | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent