Antoni Escudero i Martínez

La sort se la busca un mateix

1 de novembre de 2011
0 comentaris

Peticions abans de les eleccions generals

Ens trobem a 19 dies de les eleccions generals i a dos dies de la supressió de les 23 rutes de Ryanair a l’aeroport de Girona- Costa Brava, passant de 472 freqüències per setmana a només 173, un 63% menys. Per tant, l’assumpte de l’aeroport no pinta gaire bé, que ja en fa de temps…

Però deixant de banda, aquest assumpte que ja fa molt temps que reivindico. M’agradaria fer una sèrie de peticions als candidats que guanyin les eleccions estatals:

–          Lleis menys restrictives pel sector de l’hostaleria que permetin als propietaris dels establiments seguir un futur tranquil amb el seu negoci.

–          Impuls econòmic en el sector del turisme, perquè fins ara s’han ajudat a altres sectors econòmics i el nostre encara és hora.

–          Rebaixa de l’IVA en el sector turístic

–          Infraestructures amb condicions i de qualitat: desencallament de carreteres com la N-II que dificulten els trajectes dels ciutadans i visitants de la província de Girona.

I sobretot, volem un govern que ens tregui de la situació econòmica que ens trobem en aquests moments, que es faci un replantejament sobre com i en què s’ha de fer la despesa pública. Perquè fins ara, s’han donat moltes ajudes socials, però s’han deixat endarrere altres factors que donen benefici el país, com són l’impuls a les empreses perquè contractin a treballadors i així baixi l’índex d’atur o la millora de les carreteres i transport perquè puguem tenir una xarxes viàries de qualitat i en condicions per ser un país emissor i receptor important de turistes i mercaderies.

Pel que fa a Girona, considero que la situació actual de l’aeroport és greu i el govern català, s’hauria de replantejar què fer, perquè el descens de passatgers s’està convertint en una xifra que ja forma part de la normalitat.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.