Antoni Escudero i Martínez

La sort se la busca un mateix

13 d'abril de 2011
0 comentaris

NOTA D’ACLARIMENT

Davant de les possibles confusions que han pogut ocasionar les meves reflexions publicades ahir en el bloc i el facebook sobre la creació d’un lobby empresarial, turístic públic- privat. Des de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, hem enviat una nota d’aclariment el El Punt, el mitjà que les ha tret a la llum.//Segueix//

–         NOTA D’ACLARIMENT –

Sobre les opinions en el bloc del President de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona
La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, davant la notícia publicada el diari El Punt, avui dimecres 13 d’abril de 2011, sobre les opinions del bloc del President, el Sr. Antoni Escudero i Martínez, de crear un lobby empresarial turístic entre el sector públic i privat gironí. Hem d’aclarir que la creació d’aquest lobby empresarial públic- privat, no serà més que una ens amb l’objectiu de generar recursos per reinvertir-los en promoció turística de les comarques de Girona, la potenciació de l’aeroport, i la recerca de línies aèries perquè hi operin. La finalitat de la societat no serà substituir el Patronat de Turisme Costa Brava Girona en cap de les seves funcions, sinó treballar de forma conjunta.

La Federació és membre de la Comissió Assessora, representada pel nostre President, i del Consell d’Administració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, a través de quatre representants. I com a tal, sabem que des de fa més de 30 anys el Patronat és la institució més important, representant del sector turístic de les comarques de Girona, i que porta a terme la seva feina de promoció de forma eficaç.

Per acabar, la Federació incidim en què amb aquesta nota d’aclariment, volem remarcar que el possible lobby empresarial públic- privat tindrà la finalitat de treballar amb el Patronat com una ens que li doni suport a l’hora de generar recursos per a dur a terme una efectiva promoció turística de la província de Girona.

Sobre la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona
La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona està formada per deu associacions i/o gremis territorials: Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà, l’Associació d’Hostaleria Girona i Radial, Associació de Bars i Restaurants de Cerdanya, Associació d’Hostaleria del Ripollès, Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Associació Hotels i Càmpings Cerdanya, Associació d’Hostaleria de Blanes, Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar, i l’Associació d’Hostaleria de la Selva.

Les deu associacions tenen associats hotels, hostals, càmpings, restaurants, bars, cafeteries, sales de festa, entre altres. La Federació compta avui amb més de 1.500 empreses federades.

 

 

 

 

 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.