Pols d'estels

El bloc d'Enric Marco

Un clàssic?

Un clàssic

Us assegure que no conec de res els autors del llibre de 3r d’ESO de Llengua i Literatura de l’editorial Santillana, en l’edició per al País Valencià. Però alguns amics amb fills en edat escolar adolescent m’han avisat que aquest bloc que ara llegiu ha estat destacat a la pàgina 181 del llibre a l’apartat dels nous mitjans de comunicació.Aixi diu:


Punt 2. El blocs. Utilitat dels blocs.Amb tot, la diferència essencial entre un diari i un bloc és que aquest és publica en Internet, i per això qualsevol persona el pot llegir i, fins i tot, fer comentaris dels articles publicats. D’aquesta manera, amb les aportacions de tots els lectors, ajuden a la reflexió col·lectiva dels temes plantejats en el bloc…..

  • Especialistes en alguna branca professional, científica o de coneixement que fan públics els seus projectes, treballs, investigacions o simplement comentaris diversos. N’és un exemple el bloc de l’astrofísic valencià Enric Marco

Al text també s’anomena a la Banda Musical de l’Olleria que també s’allotja a aquesta casa de Vilaweb.

Bé, l’estar a un llibre de text per a estudiants d’ESO no sé com prendre-m’ho. Per una banda agrada pel reconeixement de la feina de formiga feta per la divulgació de l’astronomia. Però per altra banda, vol dir que sóc un clàssic dels nous mitjans de comunicació?

Fotografia de portada: Detall de la pàgina 181 on apareix aquest bloc al llibre. Punxeu en la foto per ampliar-la.

 



  1. La bona feina sí té futur. Estic ben contenta. És molt didàctic i útil el teu bloc i té una fascinació PER LA MATèRIA NECESSÀRIA D’ENCOMANAR A LA GENT

  2. Vol dir que tens moltes novies que et lligen, que la teua aportació és un referent pedagògic, ja que combines les noves tecnologies de la comunicació amb la ciència, però amés, ho fas amb un to divulgatiu molt encertat, entenedor i assequible… per això et posen com a referent pels de 3er d’ESO, per tal que coneguen que la web pot ser utilitzada no solament de forma ociosa, sino per despertar les ganes d’aprendre.

    Eixa és una d’eixes coses que no t’esperes i que fan molta il·lusió, perquè t’estàn reconeguent moltes coses alhora. Així ho veig jo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Personal | s'ha etiquetat en , per Enric Marco | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent