Pols d'estels

El bloc d'Enric Marco

Publicat el 23 d'abril de 2009

L’ombra de l’iceberg, a Tavernes

La pel·lícula L’ombra de l’iceberg on s’aprofondeix en la mítica foto de Robert Capa, La mort del milicià, es tornar a projectar al públic aquests pròxims dies. La pel·lícula serà presentada dues vegades amb poc de temps de diferència a Tavernes de la Valldigna i a València.

A Tavernes la podreu veure el dissabte 25 d’abril a la Casa de la Cultura a les 20:00 hores. La entrada serà lliure.

Com diu la propaganda de l’event: Dirigit per per Hugo Doménech i Raúl M. Riebenhauer. Premi al Millor Documental Iberoamericà en el Festival Internacional de Ciutat de Mèxic 2007. Es comptarà amb la presència dels realitzadors, del productor Xavier Crespo i de l’astrofísic valler Enric Marco, que també ha participat en la pel·lícula.

La pel·lícula  és una autòpsia de la fotografia de Robert Capa El milicià mort, una imatge presa en els començaments de la Guerra Civil Espanyola (1936-1939), que es va convertir en una de les icones del segle XX i en un símbol de la tragèdia en qualsevol guerra. No t’ho perdes.

Vos inserte el tràiler de la pel·lícula…

A València la projecció serà el dilluns 27 al Col·legi Major Lluís Vives de la Universitat de València. Ha estat organitzada pel col·lectiu Els quatre gats de Medicina. L’hora serà a les 19.30 hores i apart de comptar amb la presència d’un dels directors i d’un servidor també vindrà el forense que va certificar si la foto és una foto d’una mort o no.

A qualsevol de les dues sessions sou benvinguts….

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Cinema per Enric Marco | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent