fera ferotge

ÒSCAR GUÀRDIA

19 d'octubre de 2011
0 comentaris

Cistella Solidària

Aquest dissabte 22 se celebrarà el torneig benèfic Cistella Solidària al pavelló poliesportiu de la Mar Vella de Barcelona. Tota la informació aquí.

Dissabte i durant tot el dia Cistella Solidària organitza un torneig de bàsquet amb la intenció de recollir diners per a ser donats al Laboratori pel Diagnòstic del Càncer Infantil de la Fundació Sant Joan de Déu. Aquest laboratori, finançat amb ajuts púbics i amb donacions privades de particulars i empreses, treballa exclusivament per la investigació i el diagnòstic del càncer en nens i joves.

Cistella Solidària va començar el 2008 amb només 38 participants i 250€ de benefici. Enguany, se celebra la quarta edició i els organitzadors preveuen superar la xifra dels 20.000€ recollits entre inscripcions, donacions, patrocinadors, sortejos…

Més enllà de la solidaritat urgent que tot ho empudega d’una manera superficial i supèrflua les vigílies de Nadal (aquesta és la primera edició que no celebra a finals de novembre), aquest és un torneig, candit i sincer, organitzat per un grup d’amics i familiars que aporten el seu gra de sorra enmig d’un gran desert. Una feina de formigues que s’ha dut a terme durant tot l’any i que aquest dissabte preveu recollir els fruits.

Us deixo el vídeo promocional del torneig amb el suport de tot un seguit de cares conegudes del món de l’esport i la televisió. [n’hi ha més]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!