Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

La darrera Diada (i tres)

Ja han passat tres dies de la Diada i encara em dura la pell de gallina quan recordo moments puntuals o veig vídeos del què vam fer dijous. Entrant per la Diagonal ens vam anar afegint a les colles amb música i ball, però ens vam perdre molt del què passava a la resta. La pantalla gegant ens ho retransmetia. Sensacional. Aquí hi ha un vídeo-resum fantàstic amb cançó inclosa per a fer-se una idea. Editat per l’ANC. El 9N Votarem!

Anit, el periodista José Maria Carrascal era entrevistat a La Sexta arran de la publicació d’un llibre. La primera pregunta va ser sobre el famós article que va publicar el 1978. La resposta, clara. Resumint: Catalunya no es pot saltar la legalitat vigent. Decebedor venint d’algú que passa les primaveres i les tardors a Nova York, potser no va veure la V a cap diari o com que és estiu només va llegir la premsa de Madrid. Aquí un article que diu grans veritats, potser li convindria llegir-lo.

Però bé, tornem a la Terra, ningú sap què pot passar a partir d’ara. Pere Cardús anunciava 7 passos i una hipòtesi d’ara al 9N. La tercera hipòtesi sembla que va per bon camí, però tot és tremendament incert. Dilluns haurem d’estar atents a totes les notícies. Comença el compte enrere final. Espero i desitjo que aquesta hagi estat la darrera Diada. Que sàpiguen estar a l’alçada del que va passar dijous. Una Diada inoblidable, de rècord, emotiva…sí, però espero que sigui l’última, la que tanca un cicle. La pròxima serà per celebrar la independència, no per reclamar-la.

 

 

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per Mònica Amorós i Gurrera | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent