Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

Publicat el 4 de març de 2009

Ja era hora

Normalment l’urgent sempre passa al davant de l’important. No sé si és urgent o no tenir una llei del cinema que garanteixi el 50% de les pel·lícules en català (segurament s’hagués hagut de fer fa dècades, però potser als polítics de llavors els hi faltava tremp per decidir una cosa del gènere, ara la cosa és diferent, prou que es veu), però segur que és important que així sigui. PP i Ciutadans ja han dit que no, la llei va per bon camí doncs.

El tripartit i CIU donen suport a les bases de la nova llei del cinema
La meitat de les còpies dels films que es projectin a Catalunya hauran de ser en català
La meitat de les pel·lícules dels cines de Catalunya hauran d’estar doblades o subtitulades en català



  1. sí, ja era hora. També potser és hora que Mònica et posicionis davant la decisió d’erc de móra d’ebre a favor del parc eòlic a la picossa, que malmetrà lo poc verge que queda a la comarca per a fer uns molinets que seran com una peineta al poble.
    els de l’agrupació de la picossa esperem amb candeletes el que n’opines.

  2. Pere Muñoz amic Pere Andreu no dira res de res, ERC a Móra ja ho ha dit votant a favor al Ple de l’ajuntament, i el president comarcal d’ERC també com veus tira la pedra i amaga la ma, però quan els molinets anaven al Pinell, prop del castell de Miravet, es varen mullar, aquest mateix senyor, van fer mullar al Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvado, i al senyor Carod Rovira.

    Sembla ser que per aquest senyors Móra d’Ebre capital de comarca no compta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Llengua per Mònica Amorós i Gurrera | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent