Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

Trenquem el silenci

Avui és el dia contra la violència contra les dones. Arreu s’organitzen actes per recordar a les víctimes, però la prevenció és molt important. En aquest sentit sobta trobar aquesta notícia: La violència masclista també entra a la universitat. Molt segle XXI, però encara tenim conceptes arrelats del s. XX (o anteriors). L’educació, com gairebé sempre, juga un paper important, fonamental, i no només des de les escoles (L’educació és cosa de tots), sinó des de tots els àmbits. La consciensciació, que és un problema global i no només de les dones, també és fonamental, i dies com avui són indicats per posar fil a l’agulla si encara no s’ha fet.


La violència masclista no es queda a casa:
arriba al teu lloc de treball, controla els teus missatges de mòbil, et fa sentir petita, t’angoixa, et separa de les teves amistats, critica la roba que portes, t’humilia davant la resta, t’insulta, no et passa la pensió de la canalla… et mata.
No siguem còmplices de la violència masclista!
Denunciem els agressors, donem suport a les víctimes. Trenquem el silenci!

Línia d’atenció a les dones en situació de violència
900 900 120

(Extret del web d’Esquerra)

A Sant Joan Despí també es realitzen una sèrie d’actes en què hi podeu participar.



  1. Ahir fa 2 anys que els traïdorets d’esquerra ens vàreu comdemnar a la resta de Catalans al pitjor govern de la història de la Generalitat de Catalunya.

    Espero que a les properes catalanes continueu amb la tendència de perdre més de la meitat dels vots, el tripartit no sumi, i no ens pugueu encolomar el candidat designat pel PSOE.

    Catalunya ha de desfer-se d’aquesta submarca del PSOE que es diu esquerra, i els catalans us hem de combatre amb totes les energies per tal de derrotar-vos, i evitar que doneu el poder absolut a l’espanyolíssim PSOE.

     

  2. caramb! el comentari anterior (fort i que comparteixo només en part) el deixo per a l’autora del blog.
    en quant al jutge aquest fatxós, no hi ha dubte que li han fet 1 escarment (estaria bé que

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Violència masclista i domèstica per Mònica Amorós i Gurrera | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent