Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

Independentisme atomitzat

Mal dia avui si ets independentista i del Barça…

No només l’independentisme català perd cinc diputats a Madrid (i alguns sembla que se n’alegrin fent declaracions sense esperar el 100% dels vots escrutats i altres demanaven vot en blanc o abstenció), sinó que la polaritació és més forta que mai i IU-ICV es redueix a dos diputats. Un desastre per a l’esquerra i també per a l’esquerra independentista. CIU aguanta el tipus, però no pren vot a Esquerra, tampoc Iniciativa… així doncs on són els vots independentistes?

L’independentisme ha estat avui atomitzat, empetitit, empobrit… i d’això ningú que vulgui la independència d’aquest país se’n pot alegrar i menys encara fer declaracions sobre canvis d’estratègia quan encara no s’han pogut ni païr els resultats. Em sembla una manera pobra de fer política que no contribueix a sumar sinó a dividir… i ja se sap “si divideixes venceràs”, però d’aquesta manera els independentistes tenim totes les de perdre.

El Mundo: Las fuerzas nacionalistas obtienen su menor cuota de la democracia
ABC: El PSOE gana las elecciones pese a la subida en escaños del PP; los nacionalistas e IU pierden terreno
Público: El PSOE, cuatro años más en minoria



  1. Crec que cal un canvi fort dins d’Esquerra, l’empobriment de l’independentisme és autoinfringit i conseqüència d’uns errors d’estratègia d’escàndol. Ho sento.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Parlant de Política per Mònica Amorós i Gurrera | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent