Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

Porca Misèria

Ahir no va ser un dia gaire reeixit per diversos motius dels quals en citaré dos de públics i notoris: el Barça i el final d’una sèrie que m’havia robat el cor…

El Barça mereix un capítol a part, així doncs, anem per Porca Misèria.

Durant les quatre temporades m’ha agradat molt tot el que hi passava. Ha estat molt ben explicat. Bons actors i bones actrius. Trames ben travades i molt interessants, que et deixaven un bon gust i, com sempre passa en aquests casos, m’esperava que el final fos la cirereta del pastís… i no. M’ha agradat més el dia a dia de la trama que no el final.

De fet, com en els llibres de la Patrícia Highsmith [wiki], que quan els llegeixo no m’agrada que s’acabin perquè no aconsegueix bons finals (o almenys no són tan espectaculars com la resta del llibre, pel meu gust), on hi ha moments de la història que no voldries que s’acabés mai, perquè està molt ben escrita, amb la sèrie m’ha passat el mateix, tampoc el final no ha estat gaire reeixit i ho ha deixat en uns punts suspensius estranys.

En fi, tot i això, ha estat una molt bona sèrie: innovadora, dinàmica, imaginativa… espero que en vinguin més de l’estil.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Noms propis per Mònica Amorós i Gurrera | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent