Covid-19: 2020

....formes i maneres per abordar el tractament de l' epidèmia d'ara endavant.

21 d'octubre de 2018
0 comentaris

EL CANIBALISME DE LES ELITS MADRILENQUES.

SI ALGUNA COSA CARACTERITZA ALGUNES ELITS MADRILENQUES VINCULADES A L’ ANTIC RÈGIM I EN ESPECIAL A LA DRETA MÉS DRETA I A L’ ULTRANACIONALISME ÉS EL CANIBALISME CULTURAL. POLÍTIC,ECONÒMIC I  FUTBOLÍSTIC, ENTRE MÉS CANIBALISMES FIGURATS, TENEN TOTA LA GAMMA.

El Real Madrid, club de futbòl, no va tenir cap escrúpol aquest estiu en destrossar la Selecció Espanyola de Fútbol i obrir-la en canal fitxant-li, a quatre dies de la Copa del Mon, el seu entrenador, dit seleccionador, i deixant-la a la deriva davant de l’ imminent campionat……

I ara Vist que el tal Lopetegui no la bufa, doncs el ”Realísimo” no pot jugar pas com el Barça, això és evident, el fotaran al carrer com un mocador de paper que va de dret a les escombraries…..Amb ells  tant se´ls hi en fot…..ho canibalitzen tot, en el sentit figurat, és clar, i putegen a tot déu i a tot el que es belluga, no només si és català, és igual si és català o andalús o asturià, i fins i tot tant se´ls hi en fot si tanmateix és espanyol…..el ruc va a davant i res més que el ruc…..el ruc sempre és primer que tothom. i els altres que es fotin i si els podem deixar ben plaxats……els deixem….que així tardaràn més a fe’ns-e la campetència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!