Lleidasfera

Blocs de Ponent

17 de juliol de 2008
29 comentaris

Crida a la Lleidasfera – Blocs de Ponent

Fa més de dos mesos, vam engegar la Lleidasfera, primer de tot, amb la idea d’agrupar els blocs fets a les Terres de Lleida – Ponent, ja que no hi havia cap lloc de referència on trobar-los. Vam començar amb una cinquantena i ja en tenim prop d’un centenar, gràcies a l’entusiasme de tots.

Ara, fora bo començar a organitzar una trobada, difondre encara més l’existència d’una pàgina que agrupa els blocs del nostre territori, crear un logo, etc. Així, pensem que seria molt adient conèixer quines persones tenen ganes d’implicar-se i tirar endavant la iniciativa. Per tot plegat, fem una crida a la Lleidasfera – Blocs de Ponent, amb la finalitat de sumar idees i il·lusions.

Tothom que vulgui col·laborar-hi de la manera que cregui més adequada, pot deixar un comentari i ens hi posarem en contacte ben aviat.

  1. Molt bones! Com diu la dita, “mejor tarde que nunca”
    Sóm una empresa de comunicació de nova creació que vam decidir crear un portal de comunicació de Lleida, ja que tan jo com el meu soci, vam estudiar fora i a la tornada ens vam adonar que no hi havia un portal on poder trobar tot allò que es hi ha a les nostres Terres de Lleida. Amb aquesta premisa, vam decidir tirar endavant un projecte que a dia d’avui és ja una realitat el PORTALPOMETA.COM. Actualment estem desarrollant un apartat de Blogs, on volem publicar les entrades dels blogs de la gent de Lleida! Volem de tot!!! fugim dels blogs institucionals! volem gent del carrer, que tinguin inquietuts i iniciatives! Tot es benvingut!!! animeu-vos envieu-nos al nostre correu: info@portalpometa.com els vostres blogs i els penjarem!! Així com en farem difusió a les xarxes socials!!!

    GRÀCIES!!!!

     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!