Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

16 d'agost de 2016
0 comentaris

En Torrente és modern i igualitari, al costat d’aquests senyors

He dit abans la meva opinió de l’afer Exèrcit de Terra-Rafa Nadal dins un article meu de Blasting, però no puc reproduir-lo aquí perquè no està permès, desar-lo dins els blocs particulars, sinó en xarxes socials. Per tant, repeteixo en part allò que vaig dir.

Quan vaig llegir el text, ahir, vaig pensar que quins endarrerits son, a l’Exèrcit de Terra. I després diem que el Torrente és endarrerit, masclista, fatxa i tot això. Ara, amb això, semblarà modern i igualitari, al costat d’aquests altres senyors.

Doncs, resulta que dins aquella institució que té que protegir els habitants de l’Estat d’invasions estrangeres i fins i tot alienes (per allò dels aliens, dit sigui en anglès, de les pel.lícules de ciència-ficció), haver volgut donar suport al Rafa Nadal, una cosa perfectament lògica dins un Estat de dret, demostren que no tenen cap cultura democràtica. Ni tant sols els Exèrcits de països contaminats fins la metàstasi per dictadures, com a Rússia, Hongria o fins i tot Nicaragua, farien us d’una metàfora d’aquesta mena per homenatjar un esportista del país.

A més a més, com molt bé ha remarcat l’editorial del Vilaweb, perquè fan la comparació entre un partit de tennis i una guerra? La seva admiració cap al Rafa Nadal no és pas esportiva, és més aviat fanàtica. Una mica com van fer amb en José Luis Garci al cinema, per allò li van donar tant de calers per fer una pel.lícula que només va recaptar un 5 % dels diners que va costar. Però com en Garci és dels seus, doncs apa.

Ara se’n queixaran d’haver sigut incompresos, faran les comparacions amb els tuits d’en Guillermo Zapata (l’ex regidor de Podemos a Madrid), o que la gent d’ara, viciada per sèries com a Joc de Trons, ja no sap ni tant sols distingir entre un text poètic, com el del Camilo José Cela, i una frase del nan de la sèrie quan xerra amb prostitutes.

L’editorial del Vilaweb deia que potser el militar que l’ha escrit, deu ser jove. Si és més vell, aleshores seria d’aquests que només veuen canals de televisió que hi posen moltes pel.lícules espanyoles antigues, com a 8 Madrid, el qual, durant el dia, posa molt cinema espanyol en blanc i negre dels anys 40, 50 i 60. Per descomptat, gairebé tot de la mateixa ideologia franquista. El cinema més arriscat, dels Berlanga, Saura i Bardem, de tant en tant.

Rafa Nadal (tuit Ejército del Aire)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!