Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

3 de gener de 2016
1 comentari

Definitivament, a la CUP no li mola el col.lega Artur com a President nostre

Definitivament, a la CUP no li mola el col.lega Artur com a President nostre…

He llegit tota mena d’atacs contra el partit esquerrà des de que van decidir que no votarien a favor d’Artur Mas com a President de Catalunya. Tinc que dir, en la meva opinió, que han sigut coherents. Vull dir que van dir, durant la campanya electoral, que no votarien a favor seu, i ho han fet. Han sigut honestos, tot i que la seva votació de la setmana passada va ser rocambolesca, però transparent. Això no s’hi veu ni tant sols a Podem, el seu equival.lent estatal.

Després, i cal que siguem objectius, l’Artur està tocat pels escàndols de corrupció del seu partit. No pas ell mateix, res de res, sinó que no va saber aturar a temps els afers ja coneguts, com el del Palau o el d’en Pujol, que han fet molt mal, a CDC. Potser hi esperava que el temps l’esborraria tot, com ha passat una mica amb l’afer Bárcenas al PP, però no calia fer això.

A més a més, en Raül Romeva va ser qui va donar la cara durant tota la campanya. Només ell. Als debats, als mítings, als cartells. L’Artur semblava desaparegut o que només hi passava per allà. Seria un molt bon candidat alternatiu, o l’Oriol Junqueras, que ara que ha tingut l’experiència com alcalde, ja pot passar a ser el nostre nou President.

I també que la separació CDC-UDC, amb la desaparició electoral del segon, també va fer mal a Junts Pel Sí, ja que se’n va anar gent amb talent, però que malauradament tenien d’idees antiquades pels catalans d’ara mateix, com a nosaltres.

O trobem una solució ràpida, o tindrem novament de noves eleccions. No serà gens bo pel procés, ni per Junts Pel Sí, tot i que tampoc pels partits unionistes, ja que l’inesperat balanç final de C’s, amb només 40 escons al Parlament estatal, ha demostrat que el seu líder no té l’alçada que s’esperava d’ell, una cosa que ja sabíem a Catalunya, i ara d’això s’han assabentat a l’Estat.

Els de la CUP ens han dit, amb el seu estil: no ens mola gens el col.lega Artur, és molt xungo, s’enrolla malament, ens agradaria més un altre col.lega.

També vaig tractar l’assumpte dins un article meu dins Blasting:Antonio Baños (CUP)

http://es.blastingnews.com/opinion/2016/01/la-cup-ha-decidido-que-artur-mas-no-les-mola-como-president-de-catalunya-00718063.html

 

  1. 1.- Enlloc del seu programa electoral, les CUP insinuen d’impedir que Artur Mas sigui president.
    2.- No se pas l’equivalent estatal de les CUP. No se si és Podemos o CAP. El que sembla ser és que les fonts doctrinals de molts dirigents (sí, dirigents a la manera leninista, car no són llibertaris) siguin les consignes arribades directament de la FAES.
    3.- De corrupció n’hi ha areu. Si més no, no és corrupció dir que es cobra menys del que en realitat es cobra? Doncs això, senyor meu, els de la CUP en són mestres: diuen cobrar menys que els altres quan, en realitat, cobren el mateix que qualsevol altre polític.
    4.- La CUP té tot el dret de dir que no els hi mola el Mas o en Pepito. El que no tenen dret és a mentir: Ni Mas va ser el que va començar les retallades (aquestes van començar amb el segon tripartir, format per PSC-ICV i ERC) ni es poden erigir en els “únics” avaladors de la independència. La CUP ha aconseguit x vots, i JxS uns quants més. Els fets són així de resecs.
    5.- La CUP, ara per ara, no és partidària de la independència. No hi ha la correlació de forces que voldrien, i no són partidaris d’ajudar a fer un nou Estat sota les coordenades de les llibertats, on ells no tinguin la paella pel mànec i fer que els altres ballin al seu compàs. Són leninistes purs, i alguns amb ribets estalinistes.
    6.- És el que hi ha, i d’on no hi ha, no en raja.

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!