Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

1 de gener de 2016
0 comentaris

Començo l’any amb feina nova (temporal i antiga alhora)… com Catalunya

Començo l’any nou 2016 amb una nova feina, tot i que és temporal i alhora antiga, ja que és on vaig treballar durant l’agost i setembre, Netejador a la Taberna Arzábal de Madrid. Segons el contracte, és fins el dia 10 de gener. No sé si tindré pròrroga o em traslladaran cap a un altre restaurant de la cadena. Si em fan fora sobtadament, com l’altre cop, hi tornaré a la Figuració de sèries i pel.lícules.

Però tenim un any incert, a Catalunya. La CUP ha sigut coherent, i no li agrada l’Artur Mas com a President de Catalunya, a més dels escàndols de corrupció que han fet molt mal al seu partit. Però necessitem ja un President per fer una nova Catalunya. Sigui el que sigui. I si no pot ser en Mas, dins Junts Pel Sí n’hi ha d’altres molt vàlids, com en Raül Romeva o l’Oriol Junqueras.

Jo continuo veient l’actualitat dins la meva pàgina de Blasting:

http://es.blastingnews.com/redaccion/julian-juan/

Molt bon dia a tothom i Feliç 2016.

Julián como LIMPIADOR

PD: Alguns m’han dit que el meu uniforme de Netejador sembla el d’un ginecòleg. Ja m’han fet algunes dones la brometa de que “disculpi, jo no tinc res”, com si jo hi anés per fer-lis un examen de càncer de mama.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!