Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

1 de juliol de 2015
0 comentaris

La Llei Mordassa no ens deu fer callar, o dir-ho tot subtilment

(Ferreres) Consulta a Arenys de Munt fa anys

Feia temps que no hi era, amb vosaltres. I no era per manca de ganes, era per manca de temps. Continuo cercant feina, i només m’hi trobo de cosetes petites, com els programes de televisió com La Sexta Noche, al qual ja cansa l’Eduardo Inda (que va ser substituït per en Xavier García Albiol, que per cert, la seva veu em recorda a la dels germans Matamoros), o algunes aparicions com extra dins diversos films i sèries. La darrera d’aquestes va ser dijous passat, a la segona part d’Ocho Apellidos Vascos.

Aquesta aparició va ser perquè vaig fer arribar un vídeo meu amb improvisacions en català. El director ho va veure, el va agradar i em va demanar una frase per la pel.lícula. Això sí, res de Política. Així que vaig improvisar, i de cop i volta, patapam, em va sortir una frase que barrejava els espaguetis, en Depardieu i la Rússia. Tenia que dir això tot parlant pel mòbil, mentre en Dani Rovira i en Karra Elejalde em deien cosetes amb un presumpte català.

No sé si la resta de la pel.lícula, filmada a Girona i Llagostera, serà del mateix estil, però si no em va agradar gens la primera part, la segona no serà gaire diferent, malgrat la sempre estimulant presència de la Rosa Maria Sardà.

Avui ha començat la seva existència la nefasta Llei Mordassa. Tindrem, aleshores, que fer com ha fet la productora del Polònia, Minoria Absoluta, dins un tuit, mitjà de comunicació desprestigiat ara per certes raons. Van dir que amb la Llei Mordassa, “Amb aquest caloret i la ‪#‎LleiMordaza‬, ens han entrat unes ganes de marxar de… CAMPAMENTOS”. 

Doncs bé, tindrem que fer l’ús dels eufemismes, o com he dit avui dins el meu Facebook i el meu Twitter: “He decidit que, com a protesta per la Llei Mordassa del Govern Rajoy, més digna de la Rússia d’en Putin qui assassina homosexuals i opositors, des d’avui gairebé tots els meus propers articles per a Blasting News no hi parlaran d’Espanya, sinó d’altres països”. És a dir, que tractaré temes d’altres països i de Catalunya també, però sense afegir gaire el tema espanyol, excepte alguna cosa que sigui digna d’esmentar-se, i per descomptat, que sigui bona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!