Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

22 de gener de 2015
0 comentaris

Vaig veure l’Albert Rivera a La Sexta Noche, on es mostra contingut i moderat, ves per on

Albert Rivera

Com vaig gairebé tots els Dissabtes al programa La Sexta Noche, l’altra nit vaig veure l’entrevista a l’Albert Rivera. I com sempre fa aquest senyor quan passa per aquest programa, mostra a tothom una imatge moderada, continguda. Mai no hi veu l’espectador de La Sexta l’altra imatge que ell mostra al Parlament de Catalunya.

Tinc respecte per l’equip de professionals que fa el programa, Iñaki López em sembla un bon locutor, i el coordinador, Víctor, que té molt de semblant físic amb en Rafael Nadal, és una bellíssima persona. Però crec que no van estar encertats amb alguns enfocaments sobre Rivera, com que dins els reportatges de vídeo no van treure el seu incident amb David Fernández (CUP) al Parlament, ni tampoc van dir res de que en Jordi Cañas, l’altre membre de Ciutadans que, a sobre, feia honor al seu cognom i “daba caña” a tothom al Parlament que no sigui com ell.

Va ser en Xavier Sardà qui va ser més crític amb ell enmig dels contertulians, li deia que s’ha tornat massa distant pels catalans. Mentrestant, la Dolors Montserrat, del PP, que no era la primera vegada que hi venia, va tenir moltes discussions amb els de la bancada esquerra. Encara me’n recordo quan els vaig veure discutir tot xisclant fa tres mesos, al més pur estil de “I tu, encara més”. Em vaig fer un tip de riure.

Aquesta és la meva impressió de que l’Albert Rivera no em va captar gens ni mica, diguem-ne que mai ha aconseguit aqueix propòsit. Ni a mi, ni tampoc a molts catalans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!