Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

18 de juliol de 2016
2 comentaris

Per l’esquerra de la llibertat: novè aniversari

Avui fa nou anys que vaig obrir aqueix bloc amb la pretensió de fer-lo un dietari polític personal centrat inicialment en l’activitat política a ERC que al cap dels anys ha anat derivant cap a d’altres inquietuds particulars, sense pretensions mediàtiques, des de la humilitat i la curiositat intel·lectual.

Estic agraït als lectors que m’han permès arribar a les 87.400 vistes en els dos darrers anys, amb 266 comentaris creuats amb els qui han volgut deixar constància de les seves opinions sobre els meus escrits.

Enguany vull consignar la meva autocrítica pel apunts esbiaixats envers la línia informativa de Vilaweb a l’hora de tractar l’islamisme i l’Estat d’Israel. Rellegint-los, veig que he estat arbitrari i injust en les meves apreciacions en aqueixes matèries i així li ho he fet saber directament a Vicent Partal. La meva opinió global sobre Vilaweb és la que vaig reflectir en aqueixa entrevista.

  1. Os meus máis sinceros e entusiastas parabéns caro amigo e compañeiro de fatigas. O teu blogue converteuse dende o seu nacemento nunha visita inexcusábel, desde logo, un lugar de referencia imprescindíbel. Parafraseando ao mestre das letras galegas e universais, Álvaro Cunqueiro… “Mil primaveras máis para Per l´esquerra de la llibertat”!! Unha moi forte aperta

    1. Gràcies Pedro per la teva contribució traduint alguns apunts al gallec i divulgant-los entre els socis de l’AGAI. Ja tinc ganes de tornar a Galícia. Una abraçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!