Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

28 de juny de 2016
0 comentaris

Dia internacional de l’orgull gai al món islàmic

Avui s’escau el dia internacional de l’orgull gai (lesbià, transsexual i bisexual) arreu del món occidental, on les societats són obertes a l’evolució dels drets individuals, socials i nacionals. Convé recordar el detall que aqueixa festa reivindicativa és gairebé clandestina a Rússia, prohibida a gairebé tota Àfrica i, evidentment perseguida arreu del món musulmà.

Sovint quan des d’Europa observa tot pontificant amb la convicció de la superioritat moral sobre les altres civilitzacions l’estat dels drets dels homosexuals obvia els principis d’universalitat, proporcionalitat i no discriminació  a l’hora de valorar les conductes dels estats en aqueixa matèria.   Els col·lectius de defensa dels drets LGTB són molt valents a l’hora de denunciar conductes reprovables d’autoritats, clergues o personatges públics al món occidental i en canvi callen quan aqueixes conductes  són imputables a imams o autoritats de països islàmics.

Encara està per encetar alguna campanya contra el jihadisme que llença els gais des dels terrats de Síria i els seus propagandistes que ho justifiquen des d’Europa estant. Aqueixos sectors vinculats generalment al progressisme abstracte i banal que blasma per principi Israel en nom dels drets dels palestins, ignora conscientment la persecució dels gais a Gaza i l’acollida que reben a Tel Aviv, ciutat on té lloc la manifestació d’orgull gai més nombrosa d’Orient (dugues centes mil persones fa tres setmanes). Certament, alguns joves homosexuals han estat assassinats per fanàtics religiosos jueus però han estat jutjats i condemnats moralment i jurídicament per la societat israeliana, sense la impunitat d’aqueixos crims que és la norma general al món islàmic.

Aqueixa arbitrarietat moral a l’hora de jutjar les conductes dels pobles sobre els drets dels gais es percep també en aquells col·lectius com la CUP que animen avui a “reventar els armaris” i en canvi validen l’empresonament de les dones sota la burca i la seva submissió al mascle, ignorant la misèria de la vida sexual al món musulmà denunciada per intel·lectuals com Kamel Daoud o Tahar Ben Jaloun.

Post Scriptum, 26 de juliol del 2016.

Avui, The Times of Israel informa que a Jordània ha aparegut a al xarxa digital el primer magazine lgbt en llengua àrab, My.Kaly.

Post Scriptum, 28 de juny del 2017.

Ben Sales explica en aqueix article aparegut avui a The Times of Israel com el boicot a Israel s’expressa cada cop més virulentament a les manifestacions LGBT en nom de la causa palestina, obviant la llibertat sexual que regna a Israel i la repressió que impera al món àrab.

Post Scriptum, 2 de juliol del 2017.

Enguany la repressió contra els defensors de la llibertat sexual ha estat especialment brutal a Turquia, un estat en ple procés involutiu d’islamització al qual planten cara avui, un cop més, unes quantes dotzenes de manifestants a Istanbul que protesten per la prohibició fa quatre dies de la marxa pels drets de les persones LGBTI.

Post Scriptum, 18 d’abril del 2018.

El col·lectiu que publica el bloc “L’audace face à l’adversité” promou els drets de les persones LGBT a l’Orient Mitjà i a l’Àfrica del Nord amb un vídeo titulat “Plus jamais seuls”.

Post Scriptum, 19 de juny del 2018.

Khaled Abu Toameh, periodista àrab israelià, ha publicat el proppassat 14 d’aqueix mes, en versió francesa, al Gatestone Institute aqueix article sobre la repressió dels gais als territoris palestins: “Pas de place pour les gays”.

Post Scriptum, 12 de juny del 2019.

Bon nombre de col·lectius LGBT europeus s’han mobilitzat (infructuosament) contra la celebració del Festival d’Eurovisió enguany a Israel obviant que les persones d’aqueix signe hi viuen lliurement la seva sexualitat mentre que al món islàmic són perseguits. D’això tracta l’article de Cécile Attal al bloc Mabatim.info, “Les LGBT, les conformistes de la haine”.

Post Scriptum, 18 d’agost del 2019.

The Times of Israel informa avui que l’ANP ha prohibit a un grup LGBTI palestí tota mena d’activitat pública per contravenir els valors socials de la seva societat. Això, els progres de l’OAP, els jihadistes de Gaza ni pensaments. Som amatents a les mostres de solidaritat dels gais antisionistes nostrats.

Post Scriptum, 19 de setembre del 2019.

Edy Cohen publica avui un exhaustiu report als Perspectives Paper del BESA Center, número 1.294, titulat “The Plight of the LGBT Community in the Palestinian Authority and Mouslim Countries”.

Post Scriptum, 19 d’abril del 2021.

Arran de l’apunt commemoratiu del setanta- tresè aniversari de la fundació de l’Estat d’Israel he rebut un grapat de missatges insultants de gent desorientada que em retreia el suport a la causa nacional del poble jueu i el sionisme que la fa possible. Entre els que se m’han adreçat en termes pejoratius n’hi ha una bona colla que s’autoidentifiquen com a gais que veig com feliciten entusiasmats el començament del ramadà alhora que blasmen Israel acusant-lo dels mals dels palestins. A la ignorància volguda aqueixos antisionistes nostrats afegeixen la banalitat de la seva identitat personal homosexual, car ignoren que els territoris palestins -i musulmans en general- són dels pitjors llocs pel seu col·lectiu, mentre que Tel Aviv, per exemple, és la capital LGTBI de l’Orient Mitjà. Haurien de llegir aqueix arrticle de Benjamin Weinthal, al Jerusalem Post d’abans d’ahir: Among most dangerous places for gays: West Bank, Gaza, Iran, UAE and Yemen. The world’s most dangerous country for the LGBTQ community is Nigeria and the safest country is Canada, according to the study.

Post Scriptum, 26 de juny del 2022.

Avui fa sis dies a The Times of Israel, una mostra de “l’apartheid israelià” envers els palestins: “Israel to allow LGBT Palestinians granted temporary asylum to work. Rights groups have long complained of restrictions on those fleeing violence; some 90 LGBT Palestinians have received temporary permits to seek refuge in Israel”. Res d’això apareixerà als mitjans nostrats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!