Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

9 de març de 2016
0 comentaris

Manuel Valls: antisionisme i antisemitisme són sinònims

Abans d’ahir dilluns, Manuel Valls va cobrir l’absència del president François Hollande al sopar anual del Conseil Représentatif des Instituitions Juives de França i va pronunciar un discurs on va afirmar que antisionisme i antisemitisme són sinònims. Aqueixa veritat ofèn el progressisme benpensant que aparenta diferenciar-los presentant les campanyes de boicot a Israel com una protesta emparada per la llibertat d’expressió malgrat que reiteradament els tribunals francesos condemnen aqueixos actes com delictius per incitació a l’odi racial contra els jueus.

La reacció mediàtica i política de la judeofòbia oficial no s’ha fet esperar davant l’atreviment de Manuel Valls parlant clar i català sobre la realitat que es viu a França, on el mateix dia un xiquet jueu de tretze anys va ser agredir per un grup  de joves pel sol fet de dur la kipà. Com ha advertit fa uns dies Ivan Rioufoul “On va vivre une situation à la israélienne” per l’acció del gihadisme autòcton a la França obcecada a blasmar sistemàticament Israel sense que la majoria de la classe política i les elits intel·lectuals se’n vulguin adonar.

Dissortadament, cap altre polític català està a l’alçada de Manuel Valls per trencar la impostura hegemònica de l’antionisme imperant en la vida pública catalana, on es banalitza el gihadisme ignorant que és una amenaça real per la llibertat de Catalunya i es criminalitza sistemàticament Israel i es tolera la coacció contra els jueus -invisibles- que són conciutadans nostres.

Post Scriptum, 23 de maig del 2016.

Abans d’ahir, arran de la seva visita a Jerusalem, Le Monde fustiga reiteradament l’acció de govern de Manuel Valls i el seu pensament polític presentant-lo com un partidari declarat d’Israel en dissonància respecte de la diplomàcia francesa obertament panarabista. En la mateixa línia pro-palestina un antic ministre del PSF, Benoît Hamon el blasma des de Le Figaro.

Post Scriptum, 6 de novembre del 2017.

Manuel Valls està guanyant influència en els cercles pro-israelians amb les seves reiterades -i sovint encertades- opinions sobre l’islamisme, l’antisionisme i la situació geoestratègica d’Israel. Dissortadament, aqueixa influència en el món de les relacions diplomàtiques de l’estat jueu pot ser emprada pel mateix Valls contra Catalunya atesa la bel·ligerància extrema que està esmerçant contra la independència.

Post Scriptum, 12 de febrer del 2023.

El proppassat 8 d’aqueix mes el CRIF publicava un article de Manuel Valls criticant la decisió d’Ada Colau de suspendre l’agermanament entre Barcelona i Tel Aviv, adduint que L’ANTISIONISME EST L’ANTISÉMITISME JUSTIFIÉ”. Allò que no diu és que ell va sostenir l’actual alcaldessa mentre era conseller municipal de Barcelona i allavòrens Ada Colau ja era coneguda pel seu antisionisme foll.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!