Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

2 de setembre de 2015
0 comentaris

L’Indret, a Cambrils

A vora del mar, a la platja de la Llosa, a Cambrils, hi ha un restaurant anomenat L’indret, que combina cuina tradicional i innovadora, amb una gran terrassa i una sala de menjar espaiosa i agradable que alterna elements decoratius autòctons i moderns. Però allò essencial és la manduca variada que ofereix als comensals.

Hi he anat a raure en aqueix capvespre tardorenc de la mà d’un bon amic gastrònom de notòria projecció mediàtica que coneix bé llocs, llogarets i cases de menjar de tota la costa tarragonina, des de les més anomenades a les més senzilles, agermanades totes elles per la qualitat dels àpats. Asseguts en un relaxant seient amb taula baixa enmig d’altres paraments més convencionals hem anant tastant plats de tardor: ous a la cassola amb pataques, costelletes de cabrit arrebossades amb pebrots escalivats, pernil ben tallat amb pa de vidre i tot ben acompanyat amb vins  -negres i blancs- del Montsant.

El personal és atent amb la clientela, diligent en el servei, (segurament format a l’escola d’hoteleria que és a tocar), l’ambient convida a la conversa plàcida de sobretaula i el preu és ben proporcionat a la qualitat del tiberi. Un vetllada amical enmig de temps de tempesta (i no només meteorològica).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!