Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

28 de febrer de 2015
0 comentaris

L’Eina d’Altafulla

Demà se celebra l’assemblea fundacional de l’Eina d’Altafulla, l’Esquerra Independentista local integrada per Solidaritat Catalana per la Independència, Esquerra Republicana de Catalunya i patriotes no adscrits a cap formació però amb la voluntat de bastir una alternativa de govern a aqueixa població del Tarragonès a les properes eleccions municipals.

SI va obtenir dos regidors l’any 2011, ERC cap, ara sumen forces amb un cap de llista Jordi Molinera que ha transitat des de SI cap a ERC però ha sabut mantenir un projecte unitari a escala municipal que té pocs precedents al Camp de Tarragona.

Com a militant de Solidaritat me’n alegro d’aqueix pacte, i de tots els que sumen forces veritablement independentistes, com la candidatura de Rcat i SI a Barcelona, per tal que el 24 de maig sigui realment un pas endavant per la regeneració democràtica i per la independència de la nació catalana.

Post Scriptum, 5 d’abril del 2016.

L’Eina va obtenir tres regidors a les eleccions del maig passat, entrant a formar govern amb Alternativa per Altafulla fins que fa poques setmanes l’alcalde ha decidir trencar unilateralment el pacte tal com s’explica a la web del grup municipal ara a l’oposició.

Post Scriptum, 12 de maig del 2016.

Ahir, Jordi Molinera va publicaral seu facebook aqueix comentari que reprodueixo i agraeixo:

A L’EINA creiem profundament amb la participació ciutadana. De fet els 3 regidors del grup municipal ens vam conèixer organitzant la consulta popular sobre la independència de 2010 amb AltafullaDecideix!. També m’agrada recordar les paraules del company Jaume Renyer: “en democràcia els problemes s’arreglen votant”.

És per això, quan va sorgir un problema al nostre poble, que vam proposar una Consulta Popular per decidir les inversions de 2016. Perquè Alternativa proposa (i CiU assumeix) un projecte que no convenç, L’EINA demanem la ratificació per voluntat popular. Lamentablement l’Alcalde i diputat d’En Comú Podem va votar en contra (i tot el govern) de preguntar a la ciutadania, m’ho podia esperar del típic alcalde cacic convergent, però d’algú que diu ser d’esquerres n’esperava molt més.

Però això amics i amigues, no s’acaba… tot just acaba de començar. I tot som necessaris!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!