Baixant des de Canillo cap a Andorra la Vella, a mà dreta de la carretera que serpenteja entre el riu Valira i el tallat de la muntanya, hi ha una casa de fusta anomenada La cantina dels racons on s’hi serveix la cuina de muntanya andorrana: ceps i rossinyols saltejats, embotits, carns a la brasa, truita de riu, conill a la cassola, i també plats forans com la cua de bou estofada. Les racions són abundants i el tracte amable per part d’una parella portuguesa que parla un català perfecte amb l’entonació amorosida de la seva llengua materna.
La carta de vins és variada: blancs i negres occitans, castellans i catalans. Els preus són proporcionats a la qualitat del producte. L’establiment és petit, com el seu nom indica, amb una decoració austera a base d’eines tradicionals de conreu de la terra. A l’estiu, a la terrassa adjacent hi paren quatre taules per poder menjar a la fresca i recuperar forces després de fer una bona caminada per la Vall d’Incles, per exemple
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!