Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

28 d'abril de 2014
0 comentaris

Antisionisme islàmic i nazisme

Avui hom commemora a Israel, i arreu del món on hi ha comunitats jueves, el Iom Ha Shoah el dia en el qual es recorda els sis milions de jueus assassinats a mans del nazis i els seus col·laboradors.

Enguany aqueixa data assenyalada en el calendari israelià ha estat precedida per unes declaracions del president de l’Autoritat Nacional Palestina, Mahmud Abbas en les quals qualificava l’holocaust contra els jueus europeus com el pitjor crim de la història de la Humanitat. Qui això afirmava és l’autor d’una tesi doctoral l’any 1982, a la “prestigiosa” universitat de Moscou (anomenada durant l’època soviètica “Patrice Lumumba”), que duu per títol “L’altre costat: la relació secreta entre el nazisme i el lideratge del moviment sionista”.

En aqueixa obra digna d’estudi i de ser traduïda al català per a gaudi dels antisionistes nostrats, Abbas fent seves les tesis negacionistes de Robert Faurisson i altres insinua que els jueus morts als camps nazis ho foren com a conseqüència d’un complot nazi-sionista. Aqueixa és una versió especialment perversa del gènere universal de les teories de la conspiració consistents en fer recaure sobre les víctimes les causes del seu genocidi, una brama molt del gust dels islamistes contemporanis, com explica Pierre-André Taguieff al seu llibre “L’imaginaire du complot mondial“.

Amb el pas dels anys Mahmud Abbas ha anat modulant el seu discurs fins arribar a les declaracions d’abans d’ahir destinades a apaivagar la resposta israeliana al pacte entre l’OLP i Hamas, una organització aqueixa darrera que explícitament propugna la destrucció d’Israel. Tot i així, Abbas és l’únic interlocutor palestí amb Israel hores d’ara i les seves cabòries d’antany contra el sionisme reflecteixen un pensament força estès al món islàmic que té el seu precedent en la complicitat expressa del muftí de Jerusalem, Amin El Husseiní amb el nazisme des del mateix moment de l’ascens d’Hitler al poder.

Miquel Payeras és un dels pocs periodistes catalans que gosa divulgar aqueixa complicitat infame entre els nazis i els antisionistes àrabs i en un article al setmanari El temps, el 26 d’octubre del 2010, titulat “Islamisme radical i nazisme”, explica: “El 1937 el govern  de  Hitler envia dos emissaris (un d’ells era Karl Adolf Eichmann, que més tard fou el coordinador de la “solució final”) a entrevistar-se amb Husseiní”.  A partir d’allavòrens el muftí rebé diners dels nazis per intensificar la lluita contra els jueus de la Palestina britànica. En un missatge radiofònic divulgat l’any 1941 per Ràdio Berlín afirmava: “Els àrabs tenim dret a resoldre el problema jueu amb la mateixa modalitat i els mateixos mitjans que el Fürher”.

Refugiat a Beirut fins a la seva mort l’any 1974 Husseiní mai no va deixar d’atiar l’odi contra els jueus amb les mateixes tesis adoptades del nacional-socialisme (els jueus conspiren per dominar el món i destruir la nació àrab). Com recorda Payeras, un dels seus descendents i continuador de la seva follia fou un estret col·laborador d’Arafat. L’integrisme islàmic, versió iraniana, ha fet del negacionisme i de la complicitat amb el nazisme una raó d’estat i en res altera aqueix propòsit el discurs mel·liflu del nou president Robanni (que ha succeït al fanàtic Ahmadinejad)  lamentant l’holocaust jueu en uns termes idèntics als emprats per Abbas.

Post Scriptum, 29 d’abril del 2014.

Enllaço un article de Daniel Pipes, “Donde pervive la “Gran Mentira” nazi“, publicat originàriament en anglès al New York Sun el 1 de maig del 2007, ja que és de plena actualitat ja que està centrat en aqueixa qüestió:

“Si la propaganda árabe antiisraelí y anti-judía recuerda sumamente a la del Tercer Reich, es porque existe un buen motivo”. Eso escribe Joel Fishman, del Jerusalem Center for Public Affairs, en “La gran mentira y la guerra mediática contra Israel”, una muestra precisa de investigación histórica.

Post Scriptum, 22 d’octubre del 2015.

Les declaracions de Benyamin Netanyahu sobre el paper decisiu del Gran Muftí de Jerusalem, Al Husseini, en el genocidi jueu perpetrat pels nazis i els seus col·laboradors el confirma l’historiador Wolfgang Schwanitz a unes declaracions d’ahir mateix al Middle East Forum.

Post Scriptum, 2 de desembre del 2016.

El bloc 147thgeneration.net obert recentment per qui s’identifica com a jueu originari de Tunísia, Paul David, aporta una sèrie d’apunt ben documentats sobre la col·laboració entre Islam i Nazisme durant la Segona Guerra Mundial, sobretot a l’àrea balcànica.

Post Scriptum, 10 de novembre del 2017.

El productor cinematogràfic franco-tunisià Saïd Ben Saïd ha fet unes declaracions coratjoses després d’haver estat vetat com a membre del jurat a un festival a Tunísia equiparant l’antisemitisme àrab contemporani amb el vell antisemitisme jueu.

Post Scriptum, 5 de maig del 2018.

Unes declaracions de Mahmud Abbas reiterant que la conducta gasiva dels jueus i no pas l’antisemitisme són la causa de l’holocaust deslegitimen definitivament al president de l’ANP com a interlocutor amb Israel. La historiadora Deborah Lipstadt, especialitzada en l’estudi de l’holocaust jueu a mans dels nazis i els seus col·laboradors, afirma a The Times of Israel que Abbas ha estat sempre un negacionista.

Post Scriptum, 9 de desembre del 2019.

El coronel a la reserva de les FDI, Rapahel G. Bouchnik-Chen, publica avui als Perspectives Papers número 1.367, un report clarificador dobre la participació real dels àrabs palestins a l’exèrcit britànic durant la Segona Guerra Mundial, desmentint les informacions destinades a sobredimensionar-la per tal de difuminar la col·laboració amb el nazisme del Mufti de Jerusalem i els seus seguidors: “Palestinian Arab Volunteers in the British Army in WWII: A Reality Chek”.

Post Scriptum, 4 de juny del 2021.

Edwin Black és l’autor d’un report publicat avui al BESA Center sobre els pogroms àrabo-nazis del 1941 a l’Iraq: Can the Farhud, a Slaughter of Jews by Their Longtime Arab Neighbors, Happen Again?

Post Scriptum, 20 de setembre del 2021.

Avui, The Times of Israel publica: Un octogénaire témoigne du pogrom antisémite irakien, inspiré par les nazis.

Post Scriptum, 11 de desembre del 2021.

Dossier “Nazism in Palestinian society and the use of Nazi symbols“, publicat el proppassat 28 d’octubre per The Meir Amit Intelligence and Terrorism Information Center.

Post Scriptum, 2 de maig del 2022.

Això no es publica mai als mitjans nostrats quan parlen del règim iranià, però The Times of israel del proppassat 29 d’abril ho exposa: “Un journal iranien publie un article antisémite le jour de Yom HaShoah. Un article d’opinion paru dans le journal d’Etat Kayhan qualifie les juifs de “peuple connu pour son entêtement, ses objections et ses prétextes” et fait l’éloge d’Hitler”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!