Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

14 de juliol de 2012
0 comentaris

Consell Nacional de Solidaritat: enfilant el camí

Aqueix matí ens hem reunit al Consell Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència per debatre les qüestions que marquen l’actual curs polític català.

Enguany no hi haurà vacances per ningú, la situació que viu el nostre poble és excepcionalment difícil per causa de la crisi econòmica i la dominació política que l’ordre espanyol imposa al nostre país, tot impedint una sortida pròpia a l’atzucac que el malgovern dels successius executius madrilenys han provocat. El “milagro económico” s’ha esvaït sobtadament, com la “transición ejemplar” que descriuen les cròniques oficials de la restauració borbònica, ara surt a la llum amb tota la seva crueltat la fatxenderia incompetent de les elits castellanes i la mentalitat franquista que les alimenta.
Solidaritat denúncia l’enganyifa del pacte fiscal que estan escenificant CIU, ERC i PSC, quan el govern de Rajoy executa les seves decisons a cop de BOE. Amb els governants espanyols no hi ha interlocució possible, només exerceixen la dominació del poder estatal davant una classe política catalana amb mentalitat subalterna. L’alternativa al fracàs anunciat del pacte fiscal promogut pel president Mas no és altra que enfilar el camí de la independència, el Consell Nacional va ratificar la línia d’actuació mantinguda pels diputats de SI en tot aqueix procés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!