Joan Pinyol

Des de la terra del paper

22 de març de 2014
Sense categoria
0 comentaris

Anasagasti destina fons a l’AFPERV

En el programa de converses i entrevistes “Viajando con Chester” que condueix Risto Mejide a “Cuatro”, en el moment en què l’entrevistador li explica que el costum del programa és signar el sofà damunt del qual seuen -en aquella ocasió amb un que reprodueix el quadre de Gernika-, i després subhastar-lo per internet i recollir fons per a alguna causa, el senador basc no va dubtar ni un moment a destinar els diners que es recullin a l’Agrupació de Familiars Proexhumació de Republicans del Valle de los Caídos que integrem uns quants d’arreu de l’Estat Espanyol. Aquesta va ser la conversa literal:

Risto Mejide : Este sofà sobre el que hemos estado sabes que se va a subastar, va a ser objeto de subasta por internet y pues lo que se saque de él va ir a la causa que tu decidas. ¿Cuál es la causa que tu decides?

Iñaki Anasagasti : Hay una agrupación de familiares proexumación de republicanos del Valle (AFPERV). Podría destinarlo para algo benéfico, pero com este tipo de agrupaciones nadie las tiene en cuenta para nada me encantaría que si se recoge algo, me imagino que sí, me parecería fantástico y me encantaría que fuese para ellos.

Moltes gràcies Iñaki! Fa un any ja ens vas rebre al Senat i ens vas donar el teu suport, i ara aquest detall -ja s’han recollit més de 2000 euros- ens ajuda a continuar la nostra lluita!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!