Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

22 de març de 2018
0 comentaris

Ens agrada el blues, Quico (i, en bona part, gràcies a tu).

Llegeixo a la revista Enderrock d’aquest mes de març (aquí) una entrevista a Quico Pi de la Serra a propòsit dels 25 anys en antena del programa setmanal de Catalunya Ràdio “T’agrada el blues?” (aquest) que cada dissabte a mitja tarda ell dirigeix i presenta.

A més a més de posar-nos al corrent de tot el que passa arreu del món (i d’il·lustrar-nos amb els clàssics del gènere), des de fa tres temporades els seguidors de “T’agrada el blues?” tenim un afegitó de luxe: el Quico interpreta a la guitarra un blues instrumental inèdit escrit per ell mateix.

Una guitarra, per cert, de la seva extensa col·lecció i que, abans de posar-s’hi, ens descriu acuradament perquè ens fem una idea ben exacta de l’eina amb la qual ens tocarà el tema que escoltarem a continuació.

I com a complement, el número d’Enderrock es ven amb un disc amb vint-i-tres d’aquestes composicions. Un regal que, francament, no té preu.

(si cliqueu al damunt, la imatge creix)

Gràcies al Quico i als seus seixanta minuts setmanals de bon blues descobreixo sovint grups o solistes de gran categoria que m’havien passat desapercebuts. És el cas, per exemple, de la gent de The Mutual Admiration Society (aquí) que em sembla un grup d’altíssim nivell.

Acabo amb tres consells perquè en prengueu nota: a) no us deixeu escapar l’Enderrock d’aquest mes, b) seguiu en directe o en diferit el programa de cada setmana del Quico, i c) escolteu ara dues petites meravelles:

La primera és un interpretació del Quico amb Joan Pau Cumellas a l’harmònica tal com sona en el programa:

I la segona, un tast d’aquest Club de la Mútua Admiració tan recomanable i, com indica el seu nom de guerra, tan digne d’elogi i admiració:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!