Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

17 de juliol de 2014
0 comentaris

Nous temps, nova imatge.

Estimat lector,Aquest apunt que ara mateix estàs llegint tindrà una existència pràctica molt efímera. De fet, el seu contingut té tot el sentit del món si el llegiu avui -dijous 17 d’abril- o demà fins a les 3 de la tarda. Després deixarà de tenir-lo, el sentit, tot i que no l’esborraré pas i quedarà instal·lat en la llaaaarga cua d’apunts publicats fent companyia als altres que han vist la llum des que, ara ha fet deu anys, les Totxanes varen començar a existir.

(n’hi ha més)

 

Fora misteris. Resulta que la bona gent de Vilaweb canvia la plataforma tecnològica que ha donat suport tots aquests anys als Blocs de MésVilaweb. Un canvi que no només afecta -per dir-ho en termes acadèmics- al fons sinó també a la forma.

És a dir que després d’uns dies de feina subterrània -que, a efectes pràctics vol dir que entre les 3 de la tarda de demà divendres i el dilluns 21 el servei dels Blocs quedarà inactiu i fora d’accés, tant per fer consultes com per escriure-hi- la setmana vinent tindreu les Totxanes (i la resta de Blocs de MésVilaweb) amb un format diferent.

Un canvi que afecta als apunts publicats fins ara -que els podreu recuperar sempre que vulgueu però adaptats al nou format- i que pel que diuen els entesos aporta noves prestacions i millores indubtables que ja anireu veient a mesura que us hi aneu familiaritzant. La mateixa familiarització que, ai las, em pertocarà fer a mi.

(Un aprenentatge que, ho reconec, em fa una maaaandra descomunal…)

Així doncs, amb aquest apunt -que porta el número 2.546- tanco aquesta llarga etapa i us emplaço a retrobar-nos a principis de la setmana vinent quan continuaré amb la cinquena, i potser penúltima, entrega de la sèrie sobre Manuel Baixauli i la seva novel·la la “La cinquena planta”.

I quan hagi enllestit en Baixauli, més coses que ja vaig rumiant, és clar…

Fins ben aviat, doncs.

I com diu que diuen al teatre: MOOOOOLTA MERDA!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!