Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

13 d'octubre de 2011
0 comentaris

La pàgina web de Disco 100.

En alguna ocasió he explicat que pertanyo a la reduïda secta dels que encara compren discos a la botiga. Em refereixo a la botiga de tota la vida, no a la virtual. La que té quatre parets, taulell, prestageries i, sobretot, compta amb uns professionals al capdavant que t’orienten i estan al dia de l’actualitat.

Des de fa una pila d’anys (des de l’època que varen començar a l’entrada d’una escala del carrer Tallers) jo era client habitual de Discos Castelló, però ja fa dos o tres anys -i per raons que ara no vénen al cas- que vaig traslladar la meva fidelitat a una botiga del barri on visc. Una botiga que crec (i no sóc l’únic) que és la millor que ara mateix tenim a Barcelona en el ram de la venda de música. Em refereixo a Disco 100, situada en el número 33 del carrer de l’Escorial.

Són gent entesa, ben informada i, sobretot, atenta i pacient amb els clients perepunyetes, persistents i emprenyadors com, per exemple, jo.

Des de fa unes setmanes la gent de Disco 100 ha obert una pàgina a internet (vegeu-la aquí) que quan estigui enllestida del tot permetrà accedir a la base de dades completa del seu magatzem. Ara com ara tenen introduïda una quarta part aproximadament de les seves existències (l’estoc s’acosta als 120.000 articles entre discos, llibres musicals i altres productes col·laterals) i, per tant, ja comença a ser una pàgina amb cara i ulls per qui vol fer alguna consulta.

El nucli central del projecte el forma un cercador força competent que permet arribar ràpidament al disc que busquem, ja sigui pel títol o pel nom de l’intèrpret. La pàgina, però, no s’acaba aquí: hi ha diversos apartats de novetats, recomanacions i promocions que val la pena visitar de tant en tant.

Especialment interessant em sembla la condició de botiga virtual que té el web -una condició que jo, pel que he explicat més amunt, no aprofitaré però que pot ser útil per qui no tingui l’establiment a uns centenars de metres de casa com és el meu cas- i les condicions de venda i distribució (vegeu-les aquí) que garanteixen l’arribada dels paquets en 24 hores -via MRW-  per a les comandes formulades des de qualsevol punt de la península ibèrica. Tot plegat amb un recàrrec de 6 euros en concepte de transport que desapareix en les comandes que superen els 120 euros.

La pàgina web ara com ara està escrita en llengua impròpia però la gent de Disco 100 m’ha manifestat la seva intenció de fer la versió catalana quan l’actual estigui més avançada. Tot i que me’ls crec (ja he dit que són gent de refiar) serà qüestió d’anar-los-ho recordant. Saben per experiència que sóc un client fidel, però emprenyador i persistent cosa de no dir…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!