Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

SEXE I AMOR


Sky love

green.tv | Vídeo MySpace

Foto: Cel de Porto. Set.2010. jbm.

Lo que volem TOTHOM és que se’ns estime,
encara que -vergonyosos com som-
intentem dissimular-ho en forma de sexe.

jbm.

(N’hi ha +)

Welcome to the cause!

Em defesa de Sakineh Mohammadi-Ashtiani - contra a pena de lapidação

Thank you for joining Em defesa de Sakineh Mohammadi-Ashtiani – contra a pena de lapidação!

Welcome to the cause! We’re excited to have you, and hope you’ll get involved and spread awareness by inviting your friends to join.

Pep Mata You were recruited to the cause by Pep Mata.
Recruit your friends by inviting them to the cause.

We need your help to reach 2,500 members!

2382 members
2,500 0
Send-invitations-exp1 
Every invitation counts:

Pep Mata Send Invitations Later

  1. Sempre he pensat que les aus de mal averany que ens anuncien la fi del món i estan disposats a salvar-nos (encara que no els ho haguem demanat) en realitat no s’estimen la vida. Convençuts com estan que a aquesta vida hem vingut a patir, blasmen tot signe d’alegria tret que no estigui dintre dels seus estrets marges mentals.

    Estimen la decadència, allò malalt, per tal de poder posar-hi la grapa damunt. Allò que va per lliure ho consideren pecaminós.

    Quina és l’expressió més gran de la vida? L’amor, ja que és una forma de produir alegria i ganes de viure. I dintre de l’amor, el sexe, com a expressió més antiga i profunda d’expressar les ganes de viure/riure. No se si serà veritat però en una pel·licula sobre innuits de fer l’amor en deien riure. Saviesa de poble antic.

    No és doncs estrany que les pitjors sectes de la història hagin coincidit en dues coses: la primera, la dèria de convèncer tothom de la necessitat d’afegir-se al seu credo si volen ser salvats, i la segona, la seva condemna del sexe, o sigui de l’amor, o sigui de la vida.

    I dic jo, si tan poc s’estimen la vida perquè no són conseqüents i s’autoexterminen i deixen de donar pel cul als que creiem que en aquesta vida hem vingut a viure?.

    I de pas, que s’enduguin els cridaners defensors dels drets humans que callen com putes en casos com els de Sakineh. Se’ls veu el llautó.

    P.S. Molt bo el vídeo.

  2. Amor i mort …. Sakineh és, avui,  una cara coneguda, però quantes dones malviuen amagades, amb por en tots aquests països fundamentalistes ? I és igual que siguin islamistes, cristians, budistes …. la violència i la mort continúa; violacions i morts a Darfur, al Congo, prostitució infantil als països  del sudest asiàtic, servitud en països cristians i més i més. Avui els països islamistes són els ‘perillosos’ … Cada vegada més, s’ha de respectar la individualitat de les persones, dones i homes.
    Amor, simpatia, amistat no és tot el mateix ? Es pregunta en Màrius Torres. També diu que la majoria de la gent és incapaç d’estimar, perquè és incapaç de vèncer el seu egoisme. Ho dissimulem en forma de sexe ? Sí, per què no? 
    Vaig signar fa temps per alliberar, o intentar-ho, a Sakineh. Ho aconseguirem ? 
    Apunt transgressor, com tots els teus, amic Blesa, però que punxa …. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.