Jaume Sastre. Vaga de fam (08.05-14-16.06.14)

W. E. Henley: "Som l'amo del meu destí. Som el capità de la meva ànima"

22 de maig de 2014
Sense categoria
0 comentaris

15 DIES, RELLEU, CRIDA i AFIRMACIÓ

Amic i amigues, avui és el 15è dia de vaga de fam. Estic amb la moral ben alta i amb total convicció de la importància que té l’acció en curs que vaig iniciar el dijous, 8 de maig. Així i tot, estic perdent forces i ja em costa molt aixecar-me. Per això, a partir d’avui, deixaré d’escriure a aquesta pàgina, encara que el Grup de Suport la mantindrà activa. És un relleu que no representa cap canvi substancial, perquè continuarem amb la informació oberta i permanent.

Avui, a les 19 h hi ha una manifestació convocada davant de la Delegació del Govern espanyol (c/ Constitució n. 4) que anirà fins davant del Consolat del Mar. Vull animar-vos a assistir-hi. Una vegada més, la societat civil ha de dir no a la politització de l’Educació i a les imposicions que, durant tot aquest curs, ha practicat sense escoltar ningú el govern de José Ramón Bauzá, fins i tot amb expedients, destitucions i sancions contra la comunitat educativa.

Vull cloure aquesta endreça refermant la meva decisió i el meu compromís. La meva iniciativa té un objectiu molt senzill i molt bo d’atendre: que el President del Govern escolti el clam de la ciutadania i s’avengui a negociar amb el sector educatiu. Que rebi i escolti els comitès de vaga, amb l’Assemblea de Docents i els sindicats. Diuen que no hi ha pitjor cec que el qui no vol veure, ni pitjor sord que el qui no vol sentir. Ningú no ha de poder anar a la seva en un tema tan transcendent que representa el futur d’aquesta terra i de la seva gent. És necessari obrir-se i no tancar-se. Aquesta és la raó d’aquesta vaga de fam indefinida.

Moltes de gràcies per les visites i les mostres de suport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!